Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Рішення міської ради №1327-1397 «Рішення 26-ї сесії»

Кількість переглядів: 291
Скликання: 8 скликання
Сесія: Скликання 26 сесії
Тип документу: Рішення міської ради
Дата: 01.02.2022
Автор: Маліцький А.І
Номер документу: 1327-1397
Назва документу: Рішення 26-ї сесії
Прикріплені файли:

26 сесія Світловодської міської ради восьмого скликання від  25.01.22  Результат поіменного голосування 

26 сесія Світловодської міської ради восьмого скликання від  31.01.22  Результат поіменного голосування 

Протокол 26 сесія Світловодської міської ради 8 скликання 25.01.22

Протокол 26 сесія Світловодської міської ради 8 скликання 31.01.22

1327 Депутатський запит Валерія ГОНЧАРОВА стосовно скарг громадян щодо неналежного надання медичних послуг

1328 Депутатський запит Сергія ПАЗІНЕНКА стосовно ремонту східців біля будинків Приморська 54, Б. Дніпровський 2, Б.Дніпровський 10, Героїв України 67

1329 Депутатський запит Анни РУСАВСЬКОЇ стосовно переведення НВК "Гімназія-загальноосвітня школа I-III ступенів №4" на індивідуальну систему опалення шляхом встановлення модульної котельні.

1330 Депутатський запит Тетяни КОРФ стосовно проведення аудиту на КП "Власівські мережі"

1331 Про затвердження Правил утримання і експлуатації дитячих та спортивно-ігрових майданчиків на території Світловодської міської територіальної громади.

1332 Про затвердження Програми організації громадських робіт у Світловодській МТГ на 2021-2022 роки у новій редакції.

1333 Про внесення змін до рішення міської ради №21 від 22 грудня 2020 року "Про затвердження програми Світловодської міської територіальної громади "Шкільне харчування" на 2021-2025 роки

1334 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 21 грудня 2021 року №1308 "Про затвердження Програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2022 рік"

1335 Про внесення змін в рішення міської ради від 21.12.2021 №1321" Про затвердження Програми забезпечення діяльності місцевої пожежної команди апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради на території Світловодської міської територіальної громади на 2022 рік

1336 - про припинення повноважень першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради

1337 Про внесення змін до рішення міської ради від 21 грудня 2021 року №1313 «Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2022 рік».

1338 Про надання дозволу комунальному підприємству «Власівські мережі» Світловодської міської ради на укладання договору реструктуризації заборгованості з АКЦІОНЕРНИМ ТОВАРИСТВОМ «НАЦІОНАЛЬНА АКЦІОНЕРНА КОМПАНІЯ «НАФТОГАЗ УКРАЇНИ»

1339 Про надання гарантій Світловодської міської ради Акціонерному товариству "Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України"

1340 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах смт. Власівка Олександрійського району Кіровоградської області

1341 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Вільне Олександрійського району Кіровоградської області

1342 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Озера Олександрійського району Кіровоградської області.

1343 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Олексіївка Олександрійського району Кіровоградської області.

1344 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Павлівка Олександрійського району Кіровоградської області

1345 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Талова Балка Олександрійського району Кіровоградської області.

1346 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Миронівка Олександрійського району Кіровоградської області.

1347 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Велика Скельова Олександрійського району Кіровоградської області.

1348 Про затвердження технічної документації з нормативної грошової оцінки земель в межах села Мала Скельова Олександрійського району Кіровоградської області.

1349 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Іміновій І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1350 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Рябову В.Г. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1351 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Савченку О.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1352 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Приходьку Ю.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1353 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Коробці В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1354 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Трегубенко Т.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

1355 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Хорольській Л.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1356 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Кривенко К.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1357 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Саливон Л.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1358 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Величко В.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1359 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії під обслуговування ЗТП-99, за адресою: Кіровоградська область, м. Світловодськ, вул. Героїв України, 110, ПАТ «Кіровоградобленерго»

1360 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення меж частини земельної ділянки, на яку поширюється право сервітуту, для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної та теплової енергії під обслуговування ЗТП-21, за адресою: Кіровоградська область, м. Світловодськ, вул. Павлова, 12в, ПАТ «Кіровоградобленерго».

1361 Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) громадянину України Кучеренку А.І. для ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

1362 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування Українській Православній Церкві (Михайлівська) м. Світловодська для будівництва та обслуговування будівель громадських та релігійних організацій.

1363 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Торбі І.О. для будівництва індивідуального гаражу

1364 Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Бондарець А.О. для будівництва індивідуального гаражу

1365 Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Петренку Р.В. для ведення особистого селянського господарства

1366 Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення в оренду земельних ділянок, для ведення товарного сільськогосподарського виробництва, ТОВ «ВЕРЕС».

1367 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельних ділянок у власність громадянину України Письменному М.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка) та ведення особистого селянського господарства.

1368 Про передачу в постійне користування земельної ділянки, площею 0,2445 га, для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська міська територіальна громада, м. Світловодськ, смт. Власівка, вул. Степова, буд. 28, ТОВ «Оператор газотранспортної системи України».

1369 Про проведення нормативної грошової оцінки земель м. Світловодська та земель несільськогосподарського призначення за межами населених пунктів Світловодської міської територіальної громади Олександрійського району Кіровоградської області.

1370 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Албанову М.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1371 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Патоскій Ю.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1372 Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Мусцевому В.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка).

1373 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Лук?яненку Ю.М. для будівництва індивідуального гаражу.

1374 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін і доповнень до рішення Світловодської міської ради № 739 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Величку І.І. для індивідуального садівництва».

1375 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін і доповнень до рішення Світловодської міської ради № 748 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Мирошниченку О.В. для індивідуального садівництва».

1376 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 745 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Колесніковій О.М. для індивідуального садівництва».

1377 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 755 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Усаченку В.С. для індивідуального садівництва».

1378 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 753 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Сиволап Н.В. для індивідуального садівництва».

1379 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 754 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Тяці В.Л. для індивідуального садівництва».

1380 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 757 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Шакаловій Л.М. для індивідуального садівництва».

1381 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін і доповнень до рішення Світловодської міської ради № 740 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Іщенко А.О. для індивідуального садівництва».

1382 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін і доповнень до рішення Світловодської міської ради № 746 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Колеснікову А.М. для індивідуального садівництва».

1383 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 908 від 22.09.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Іщенку Р.В. для індивідуального садівництва»

1384 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради №747 від 27.07.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Крутько В.І. для індивідуального садівництва».

1385 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради №744 від 27.07.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кваші С.В. для індивідуального садівництва».

1386 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради №750 від 27.07.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Романову В.В. для індивідуального садівництва».

1387 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради №752 від 27.07.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Сабецкісу В.К. для індивідуального садівництва».

1388 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 749 від 27.07.2021«Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Новіковій О.Т. для індивідуального садівництва».

1389 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 756 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Хрієнко Л.Т. для індивідуального садівництва».

1390 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 751 від 27.07.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянці України Самойленко О.І. для індивідуального садівництва».

1391 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради №743 від 27.07.2021 року «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Калько В.М. для індивідуального садівництва».

1392 Про внесення до порядку денного питання «Про внесення змін та доповнень до рішення Світловодської міської ради № 604 від 22.06.2021 «Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Кучеренку О.А. для індивідуального садівництва»

1393 Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність громадянину України Маріщенку С.В. для будівництва індивідуального гаражу.

1394 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 24.12.2020 №89 «Про структуру, штати виконавчих органів Світловодської міської ради».

1395 Про виконання перспективного плану роботи міської ради на 2021 рік та затвердження перспективного плану роботи міської ради на 2022 рік

1396 Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради № 147 від 23.02.2021 року "Про ліквідацію УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ ВИКОНАВЧОГО КОМІТЕТУ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ та УПРАВЛІННЯ МОЛОДІ ТА СПОРТУ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ"

1397 Про затвердження Кодексу депутатської етики Світловодської міської територіальної громади


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь