Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету №БН «Про продовження терміну дії договору № б/н від 01.07.2019 погодинної оренди нерухомого майна за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка, вул.Молодіжна,15 з юридичною особою – Світловодським міськрайонним клубом воїнів-інтернаціоналістів «ПЕРЕВАЛ» Української спілки ветеранів Афганістану»

Кількість переглядів: 101
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету
Дата: 07.06.2022
Автор: Управління Економіки
Номер документу: БН
Назва документу: Про продовження терміну дії договору № б/н від 01.07.2019 погодинної оренди нерухомого майна за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка, вул.Молодіжна,15 з юридичною особою – Світловодським міськрайонним клубом воїнів-інтернаціоналістів «ПЕРЕВАЛ» Української спілки ветеранів Афганістану
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.04 МБ)

Про продовження терміну дії договору № б/н від 01.07.2019

погодинної оренди нерухомого майна за адресою: м.Світловодськ,

смт.Власівка, вул.Молодіжна,15 з юридичною особою  

Світловодським міськрайонним клубом воїнів-інтернаціоналістів

«ПЕРЕВАЛ» Української спілки ветеранів Афганістану

 

Розглянувши заяву від 03.05.2022 за вх.№78/01-17 в.о. голови Світловодського міськрайонного клубу воїнів - інтернаціоналістів «ПЕРЕВАЛ» Української спілки ветеранів Афганістану Волкова С.В. та клопотання від 18.05.2022 №218 начальника управління культури і туризму СМР Мельник Т.А., керуючись абзацом 2 частини 2 статті 18 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 № 157-IX, Порядку передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483, підпунктом 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,

 

виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

            1. Продовжити термін дії договору №б/н від 01.07.2019 погодинної оренди нерухомого майна розташованого в будівлі Дитячого сектору Власівського будинку культури за адресою: м.Світловодськ, смт.Власівка, вул.Молодіжна,15 загальною площею 106,1 кв.м. з юридичною особою  Світловодським міськрайонним клубом воїнів-інтернаціоналістів «ПЕРЕВАЛ» Української спілки ветеранів терміном до 01.05.2025 з метою проведення фізкультурно-спортивних занять за наступним графіком: старша група - понеділок, середа, п’ятниця з 19-30 до 20-30 та молодша група – вівторок, четвер з 18-00 до 19-00 (на період з 15 травня по 15 вересня кожного року зал використовуватиме лише старша група)  та внести зміни до цього договору в частині продовження терміну його дії в 30-ти денний термін з дня прийняття даного рішення.

            2. В.о. голови Світловодського міськрайонного клубу воїнів-інтернаціоналістів «ПЕРЕВАЛ» Української спілки ветеранів Афганістану Сергію ВОЛКОВУ:

           2.1. В 20-денний термін з дня внесення змін до договору оренди нерухомого майна переукласти договори з відповідними обслуговуючими підприємствами в разі закінчення терміну їх дії по наданню послуг з електро-, тепло-, водопостачання, водовідведення та на відшкодування експлуатаційних витрат. Копії цих договорів надати до управління економіки, ресурсів та розвитку міста Світловодської міської ради в 10-денний термін з дня їх укладання. 

            3. У разі невиконання умов п.1 дане рішення втрачає чинність.

            4. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань виконавчих органів ради з питань житлово-комунального господарства, архітектури і будівництва Максима ІЛЬЧЕНКА.  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь