Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету №БН «Про виключення з Переліку першого типу та включення до Переліку другого типу об’єкта оренди, який підлягає передачі в оренду без проведення аукціону - нежитлове приміщення за адресою: м.Світловодськ, вул.Героїв України,67»

Кількість переглядів: 363
Скликання:
Сесія:
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний Виконавчого комітету
Дата: 21.06.2022
Автор: Управління Економіки
Номер документу: БН
Назва документу: Про виключення з Переліку першого типу та включення до Переліку другого типу об’єкта оренди, який підлягає передачі в оренду без проведення аукціону - нежитлове приміщення за адресою: м.Світловодськ, вул.Героїв України,67
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (0.03 МБ)

Розглянувши заяву за вх.№12/01-41 від 07.06.2022 та клопотання за №575/3 від 20.06.2022 начальника управління житлово-комунального господарства СМР Самоляка В.А., керуючись частиною 4 статті 15 Закону України «Про оренду державного та комунального майна» від 03.10.2019 №157-ІX, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020  № 483, підпунктом 2.7. пункту 2 рішення Світловодської міської ради № 2133 від 25.08.2020 «Про врегулювання питання розподілу повноважень щодо передачі комунального майна в оренду територіальної громади м.Світловодськ», підпунктом 1 пункту «а» статті 29 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  

 

виконавчий комітет міської ради вирішив:

 

           1. Виключити з Переліку першого типу та включити до Переліку другого типу об’єкт оренди, який підлягає  передачі в оренду без проведення  аукціону– нежитлове приміщення загальною площею 40,5 кв.м., а саме: приміщення площею 24,0 кв.м. та приміщення площею 16,5 кв.м., яке розташоване на першому поверсі 5-ти поверхового житлового будинку за адресою: м.Світловодськ, вул.Героїв України,67.

           2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань виконавчих органів ради з питань житлово-комунального господарства, архітектури і будівництва Максима ІЛЬЧЕНКА.  


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь