Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Проекти рішень та порядок денний міської ради №БН «Порядок денний та проекти рішень на 38 сесію міської ради»

Кількість переглядів: 93
Скликання: 8 скликання
Сесія: Cкликання 38 сесії
Тип документу: Проекти рішень та порядок денний міської ради
Дата: 22.05.2023
Автор: Апарат ради
Номер документу: БН
Назва документу: Порядок денний та проекти рішень на 38 сесію міської ради
Прикріплені файли:
  1. Файл 1 (8.12 МБ)

ПРОЕКТ

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ

Тридцять восьмої сесії Світловодської міської ради

восьмого скликання

 

     30 травня  2023 року                                              сесійна зала

     10:00                                                                          адмінбудинку

 

  1. Депутатські запити.

 

  1. Питання соціально-економічного розвитку, місцевого господарства, культури.

 

Доповідає:  Юлія ОРЛОВА – заступник міського голови з гуманітарних питань

    1. Про затвердження Положення про управління соціального захисту населення Світловодської міської ради Кіровоградської області у новій редакції.
    2. Про затвердження Комплексної програми соціального захисту та підтримки внутрішньо переміщених осіб Світловодської міської територіальної громади на 2023-2027 роки.
    3. Про затвердження Програми розвитку туризму Світловодської міської територіальної громади на 2023-2027 рокм.
    4. Про затвердження Переліку базової мережі закладів культури Світловодської міської територіальної громади.

 

 

Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови

    1. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради від 06 квітня 2023 року №1694 «Про затвердження програми благоустрою Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік»
    2. Про затвердження переліку адміністративних послуг, які надаються через Центр надання адміністративних послуг апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради  Кіровоградської області «Центр Дії» в новій редакції.
    3. Про затвердження Програми фінансової підтримки комунального водопровідно-каналізаційного підприємства «Водограй» на 2023 рік.
    4. Про затвердження Програми покращення діяльності водолазно-рятувального відділення м .Світловодськ ВРГ АРЗ СП ГУ ДСНС України у Кіровоградській області на 2023 рік.

 

     Доповідає: Ольга КВІТКА – в.о. начальника управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    2.9.  Про внесення змін та доповнень до Програми економічного і соціального розвитку Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік.

 

 

 

  1. Фінансові питання.

Доповідає: Яременко Наталія Костянтинівна –начальник фінансового управління.

    1. Про затвердження звіту про виконання бюджету Світловодської міської територіальної громади за 2022 рік.
    2. Про затвердження звіту про виконання бюджету Світловодської міської територіальної громади за I квартал 2023 року
    3. Про внесення змін до рішення міської ради від 06 квітня 2023 року №1714 «Про бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2023 рік».

 

 

  1. Питання врегулювання архітектурно-земельних відносин.

 

      Доповідає: Ольга КВІТКА – в.о. начальника управління економіки, ресурсів та розвитку міста.

    1. Про погодження проекту землеустрою щодо встановлення меж території Приютівської територіальної громади Олександрійського району Кіровоградської області.
    2. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 03 листопада 2015 року в частині зміни сторони договору в зв’язку зі зміною орендаря земельної ділянки.
    3. Про внесення змін до договору оренди земельної ділянки від 01 листопада 2017 року в частині заміни сторони договору в зв’язку зі зміною орендаря земельної ділянки.
    4. Про укладення договору оренди земельної ділянки по вул. Чайковського, 4-а, м. Світловодськ, Кіровоградська область з громадянкою України Бабуленко К.Г.
    5. Про укладення договору оренди земельної ділянки за адресою: вул.Павлівська, 2 В, м. Світловодськ, Олександрійський район, Кіровоградська область з ДП «Завод Екоенергія» ТОВ «Полвакс-Україна».
    6. Про укладання договору оренди земельної ділянки за адресою: Кіровоградська обл., м. Світловодськ, вул. Михайла Грушевського, 18-А з Литвиненком П.М.
    7. Про укладання договору про встановлення земельного сервітуту за адресою: вул. Молодіжна, 56, смт. Власівка, Світловодська міська територіальна громада з ПП «Віктор і К»
    8. Про укладання договору оренди земельної ділянки за адресою: с. Павлівка, за межами населенного пункту, Олександрійський район, Кіровоградська область за межами населених пунктів.
    9. Про передачу в оренду земельної ділянки за адресою: вул. Героїв України, 94, ТОВ «Світловодськпобут»
    10. Про поновлення договору оренди земельної ділянки на розі вулиць Золотарівська – Незалежності, м. Світловодськ, Кіровоградська область з громадянкою України Жеревчук Л.А.
    11. Про поновлення договору оренди земельної ділянки громадянину України Джизі В.І. для ведення городництва.
    12. Про поновлення договору оренди земельної ділянки по вул. Новогеоргіївській, м. Світловодськ, Кіровоградська область ФОП Турчину Ю.І
    13. Про припинення дії договору оренди земельної ділянки з громадянином України Пономаренком О.Ю.
    14. Про передачу в оренду земельної ділянки, площею 7,8753га, для обслуговування цілого комплексу будівель за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська міська територіальна громада, м.Світловодськ, смт.Власівка, вул. Молодіжна, 57, ПП «БМЗ Бетон»
    15. Про відмову у достроковому припиненні дії договору оренди земельної ділянки з громадянкою України Нероденко М.С.
    16. Про відмову у припиненні дії договору оренди земельної ділянки з громадянкою України Грузинською Л.С.
    17. Про відмову у затвердженні проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки зі зміною цільового призначення за адресою: вул. Героїв України 72, громадянину України Брижатому Т.В. та громадянці України Брижатій О.В.
    18. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, ТОВ «ЮТК»
    19. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки, площею 0,1125 га, для розміщення та експлуатації об’єктів і споруд телекомунікацій, ТОВ «ЮТК»
    20. Про затвердження технічної документації з нормативно грошової оцінки земельної ділянки для розміщення та експлуатації основних, підсобних і допоміжних будівель та споруд підприємств переробної, машинобудівної та іншої промисловості  ТОВ «Пролог Будінвест»
    21. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Коваленко М.М., для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    22. Про затвердження технічної документації із землеустрою  щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Арделян І.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    23. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Бойку В.М. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    24. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Козловській К.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    25. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Куриленко О.П. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    26. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Лисицькому О.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    27. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Макаренко О.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    28. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Омельченку С.І. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    29. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність громадянину України Роженку А.В. для будівництва індивідуального гаражу.
    30. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Сухенко В.В. для будівництва індивідуального гаражу.
    31. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Ревякіній С.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    32. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Смаль Н.С. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    33. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Салоїд Г.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    34. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Ткаченко Н.О. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    35. Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної ділянки громадянці України Шевченку В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)
    36. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Булаєнко В.В. для городництва.
    37. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянину України Булаєнку Ю.М. для городництва.
    38. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу у власність земельної ділянки громадянину України Кондратюку В.Ф. для будівництва індивідуального гаражу.
    39. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки громадянці України Тороп О.А. для городництва.
    40. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки, за адресою: вул.Героїв України, 8, прим. №12 м.Світловодськ, ФОП Маркусь В.В. для будівництва прибудови до магазину продовольчих товарів.
    41. Про затвердження проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки та передачу в постійне користування ТОВ «Оператор ГРС України» для розміщення та експлуатації об’єктів трубопровідного транспорту (для обслуговування кранового вузлу №62 1722, 52 ДУ 1000 МГ «Союз») за адресою: Олександрійський район, Кіровоградська область Світловодська міська територіальна громада.
    42. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки по вул. Молодіжна, 30-а, смт. Власівка, м. Світловодськ, Кіровоградська область, що підлягає продажу.
    43. Про надання дозволу на проведення експертної грошової оцінки земельної ділянки, що підлягає продажу.
    44. Про надання дозволу на розроблення технічної документації із землеустрою щодо об’єднання земельних ділянок.
    45. Про надання дозволу на виготовлення технічної документації із землеустрою щодо проведення інвентаризації земельної ділянки, за адресою: Кіровоградська область, Олександрійський район, Світловодська міська територіальна громада, Управлінню економіки, ресурсів та розвитку міста.
    46. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у постійне користування Комунальному закладу «Міський Палац культури» Світловодської міської ради з метою експлуатації та обслуговування міського Палацу культури за адресою: вул. Приморська,16, м. Світловодськ.
    47. Про надання дозволу на виготовлення  технічної документації із землеустрою щодо інвентаризації земельної ділянки за адресою: с. Павлівка, Олександрійського району, кіровоградської області, за межами населених пунктів (р-н Ревівка)
    48. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо поділу земельної ділянки, за адресою: вул. Городоцька, 4, м. Світловодськ з ФОП Пономаренком О.Р. та громадянкою України Солодовнік І.М.
    49. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки у власність, за адресою: вул. Обсерваторна, гараж № 64, м. Світловодськ, громадянці України Мерзлікіній О.В.
    50. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок ТОВ «ОФІСТАЙМ» для обслуговування повітряних ліній електропередачі ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ГПП Крем ГЕС (21 опора)
    51. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельної ділянки ТОВ «ОФІСТАЙМ» для обслуговування повітряної лінії електропередачі ВЛ-150 кВ., ОРУ Крем ГЕС-ПС «Сплав» (45 опор)
    52. Про надання дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення та передачу в оренду земельних ділянок (під існуючими лініями електропередач ПЛ 150 кВ Крем ГЕС-Крюків №95,96) для розміщення, будівництва, експлуатації та обслуговування будівель і споруд об’єктів передачі електричної енергії  на території Світловодської міської територіальної громади Кіровоградської області АТ «Полтаваобленерго»
    53. Про відмову у наданні дозволу на розроблення проекту землеустрою щодо відведення земельної ділянки в оренду, за адресою: вул. Приморська, 70-В, м. Світловодськ, громадянину України Борисенку В.Л.
    54. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №1765 від 07.04.2023 «Про поновлення договору оренди земельної ділянки з ФОП Савченко О.І., для обслуговування магазину «Ірина»
    55. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради № 1733 від 07.04.2023 «Про затвердження технічної документації із землеустрою щодо встановлення (відновлення) меж земельної ділянки в натурі (на місцевості) та передачу у власність земельної

ділянки громадянину України Кушці В.В. для будівництва і обслуговування житлового будинку, господарських будівель і споруд (присадибна ділянка)

    1. Про внесення змін до рішення Світловодської міської ради №1767 від 07.04.2023 року «Про поновлення договору оренди земельної ділянки за адресою: вул. Героїв України, 86-а, м.Світловодськ, Кіровоградська область, для розміщення ЗТП-116, ПрАТ «Кіровоградобленерго»
    2. Про внесення доповнень до рішення Світловодської міської ради № 464 від 27.04.2021 року «Про затвердження Переліку вільних земельних ділянок, які надаються у користування або у власність на земельних торгах»
    3. Про припинення права постійного користування земельними ділянками СМКП «Комбінат комунальних послуг»

 

 

  1. Організаційні питання.

 

Доповідає:   Віталій ТЕТЯНИЧЕНКО– секретар міської ради.

    1. Про  затвердження перспективного плану роботи Світловодської міської ради на 2023 рік.
    2. Про дострокове припинення повноважень депутата Світловодської міської ради Чугуєва Д.С.

 

Доповідає:  Андрій МАЛІЦЬКИЙ – міський голова.

    1. Про структуру, штати виконавчих органів Світловодської міської ради

 

Доповідає:  Максим ІЛЬЧЕНКО – заступник міського голови

    1. Про присвоєння назви скверу в Шевченківському районі міста Світловодська.
    2. Про встановлення надбавки за вислугу років міському голові Маліцькому А.І.

 

  1. Різне.

 


« повернутися до всіх документів

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь