Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Ліквідаторів Світловодської МТГ нагородили ювілейними медалями з нагоди 35-х роковин ліквідації наслідків аварії на Чорнобильській АЕС

Дата: 26.04.2021 18:56
Кількість переглядів: 2340

Тридцать п'ять років тому на теренах нашої країни відбулась трагедія, екологічна катастрофа небувалих масштабів - вибух на Чорнобильській АЕС, який зруйновав атомний реактор четвертого енергоблоку станції. Ця трагедія забрала неймовірну кількість життів, більше 100 000 українців змусила покинути свої оселі, перетворила західно-поліський регіон України в зону відчуження, в зону радіаційного забруднення.
З дня трагедії минуло тридцять п'ять років, але жодна річниця не забута, адже в кожному куточку України живуть герої-ліквідатори аварії на ЧАЕС та її наслідків, котрі ціною свого здоров'я та життя цілеспрямовано та самовіддано йшли на війну з невидимим ворогом - атомом.
Двадцять шостого квітня Cвітловодська громада на чолі з Світловодським міським головою Андрієм Маліцьким, профільними заступниками, представниками депутатського корпусу та громадськими активістами зібралися біля пам'ятного знаку, встановленого на честь ліквідаторів Чорнобильської АЕС (по вул. Приморській, поблизу Світловодського ПТУ, #5 та Пам’ятний знак Власівчанам ліквідаторам аварії на ЧАЕС вулиця Труда, с. Власівка
), аби в скорботній хвилині віддати данину пам’яті героїчному подвигу ліквідаторів аварії на ЧАЕС.
Під час мітингу-реквієм міський голова Андрій Маліцький нагородив ліквідаторів Світловодської МТГ  ювілейними медалями "35 років з дня ліквідації аварії на ЧАЕС".

З нагоди 35-ї річниці з дня аварії на ЧАЕС спеціалісти відділу з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради спільно з ліквідаторами ЧАЕС Світловодської МТГ підготували тематичний пам'ятний фільм:

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь