Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Всеукраїнський день бібліотек

Дата: 29.09.2021 17:50
Кількість переглядів: 1194

Фото без опису 30 вересня в нашій країні традиційно відзначається свято тих, хто не уявляє свого життя без книги, чий вклад є дорогоцінним та неоціненним у нелегкій справі становлення особистості, її світогляду та духовного розвитку – Всеукраїнський день бібліотек.

Напередодні свята, з щирими словами привітань, грамотами й квітами, до працівників Світловодської централізованої бібліотечної системи завітали представники влади – керуюча справами виконавчого комітету Світловодської міської ради Тетяна Головачова та начальник управління культури й туризму Тетяна Мельник, аби висловити свою глибоку повагу та подякувати за те, що чарівні жінки-бібліотекарі є не лише тендітними помічницями, а й надійними асистентами на шляху до вершин знань і мудрості.

Бібліотечні працівники є невтомними трудівницями, командою ентузіастів і професіоналів. Завдяки креативному підходу до роботи ними створюються усі належні умови для того, аби кожен і в будь-якому віці мав доступ до інформації, а значить був обізнаним та компетентним. У бібліотеках громади активно впроваджується інноваційний підхід у роботі: створені центри комунікації, інтелектуального й професійного розвитку, реалізується безліч соціальних проектів, серед яких і продакшн-студія для творчо-обдарованих дітей, які мають можливість навчатись основам журналістики і відеомистецтва, відвідувати уроки англійської мови, правові тренінги, опановувати ораторське мистецтво. І це далеко не все, для людей поважного віку діє Університет третього віку, де з легкістю можна навчитись основ компютерної грамотності та здорового способу життя, прослухати курс психології і духовності, електронного урядування, курс першої долікарської допомоги тощо. Для цього залучаються відповідні фахівці: вчителі, лікарі, юристи, психологи, священослужителі, які працюють на волонтерських засадах.

Тому інтелектуальний вклад працівників бібліотечної системи є високо оціненим не лише її постійними відвідувачами, а й представниками влади, кваліфікованим журі різноманітних Всеукраїнських та Міжнародних конкурсів, акцій, досліджень, проектів.

 Вражені та розчулені привітаннями й увагою до їх досягнень і зусиль працівники бібліотечної сфери від щирого серця подякували за піклування й теплі слова і запросили гостей урочистості на святкове чаювання. 

Відділ з внутрішньої політики і зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь