Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Актуальні Вакансії для ВПО Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості на 23.08.2022 року

Дата: 23.09.2022 08:20
Кількість переглядів: 493

 

 

Заробітна плата 

Посада (назва) / Характеристика вакансії

Завдання та обов'язки / Характеристика вакансії

6 620,00

бармен

Обслуговує споживачів: пропонує, показує, реалізує готові до споживання безалкогольні, слабоалкогольні напої (пиво, фруктові та мінеральні води, соки), кондитерські вироби, закуски, страви. Готує обмежений асортимент алкогольних та безалкогольних напоїв, холодних і гарячих страв, закусок. Складає заявки та отримує напої, кулінарну продукцію та покупні товари. Медична книжка обов'язкова. Робочий день з 9.00 год. до 21.00 год. за графіком.

10 000,00

водій автотранспортних засобів

Керування вантажним автомобілем марки МАЗ,  JCB,  транспортування вантажів по території підприємства, допомога у проведенні поточного ремонту автомобіля. Наявність прав категорії С.  Тимчасово до кінця року.

6 500,00

Вчитель закладу загальної середньої освіти

Вчитель англійської мови .Здійснює навчання і виховання учнів із урахуванням специфіки предмету, проводить уроки і інші навчальні заняття закріплених за ним згідно розподілу навчального навантаження. Забезпечує рівень підготовки та проводить на високому методичному рівні навчання учнів відповідно до програм та методик з англійської  мови, використовуючи найефективніші прийоми, методи і засоби навчання.

6 500,00

Вчитель закладу загальної середньої освіти

Вчитель української мови .Здійснює навчання і виховання учнів із урахуванням специфіки предмету, проводить уроки і інші навчальні заняття закріплених за ним згідно розподілу навчального навантаження. Забезпечує рівень підготовки та проводить на високому методичному рівні навчання учнів відповідно до програм та методик з української  мови, використовуючи найефективніші прийоми, методи і засоби навчання.

8 500,00

головний бухгалтер

Досвід роботи в торгово-виробничій сфері. Впевнений користувач 1С 8, М.Е. Doc, Excel.
Організація та контроль ведення всіх ділянок управлінського, бухгалтерського та податкового обліку; складання податкової, фінансової та статистичної звітності; контроль за відповідним складанням та оформленням первинної документації та відображенням у бухгалтерській програмі тощо.

8 000,00

головний бухгалтер

Забезпечує ведення бухгалтерського та податкового обліку, дотримуючись єдиних методологічних засад, встановлених Законом України “Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні”, з урахуванням особливостей діяльності виробничого підприємства. Досвід роботи з відшкодування ПДВ.

15 000,00

головний механік

Забезпечує безперервну і технологічно правильну експлуатацію та надійну і безпечну роботу устаткування, утримання його в справному стані. Організовує розроблення планів огляду, випробування та профілактичних ремонтів устаткування згідно з положеннями системи планово-запобіжних ремонтів, затверджує ці плани і контролює їх виконання, забезпечує технічну підготовку виробництва.  Організовує роботу з обліку наявності устаткування, складання і оформлення технічної і звітної документації.

6 500,00

двірник

Проводить прибирання території пансіонату, слідкує за вивезенням сміття , складає акти про кількість вивезеного сміття та інше.

8 226,56

Ерготерапевт

Здійснює заходи  щодо відновлювання фізичного, соціального та психічного  здоров’я пацієнтів пансіонату  осіб з інвалідністю, займається відновленням самообслуговування хворого та його іншої повсякденної діяльності або адаптацією пацієнта до наявних порушень функції органів або систем організму,

8 464,00

контролер газового господарства

Здійснення контролю за споживачами природного газу відповідно до встановленого газоспоживаючого обладнання та вузла обліку; перевірка наявності договору розподілу природного газу; фіксація контрольних показників лічильників газу; вручення повідомлень споживачам.

6 620,00

кухар

Якісне і своєчасне приготування страв із доброякісних продуктів харчування згідно правил виробничої санітарії, з дотриманням технології їх приготування, ведення журналу обліку продуктів, вміння користуватися сучасним кухонним обладнанням. Змінний графік роботи з 09.00 до 20.00 год.; 4 дні працює, 4 вихідних дні;  з дотриманням місячної норми робочого часу.

9 582,81

лікар загальної практики-сімейний лікар

Веде прийом  та обхід підопічних геріатричного відділення,  призначає лікування, працює з історіями хвороби, веде медичну документацію, звітність та інше.

4 113,00

лікар-геріатр

Надає висококваліфіковану лікувально-консультаційну, реабілітаційну та профілактичну допомогу хворим та особам похилого віку.

4 113,00

лікар-невропатолог

Прийом та обхід підопічних геріатричного відділення, призначення лікування, введення медичної документації . Застосовує сучасні методи діагностики, лікування, реабілітації та диспансеризації неврологічних хворих, надає їм швидку та невідкладну допомогу..

4 113,00

лікар-офтальмолог

Прийом та обхід підопічних геріатричного відділення, призначення лікування, введення медичної документації . Застосовує сучасні методи діагностики, лікування, реабілітації та диспансеризації офтальмологічних  хворих, надає їм швидку та невідкладну допомогу..

4 113,00

лікар-психіатр

Надає швидку та невідкладну медичну допомогу. підопічним пансіонату. Застосовує сучасні методи профілактики, діагностики, лікування, реабілітації.

5 940,00

лікар-стоматолог

Надає невідкладну стоматологічну допомогу підопічним пансіонату при гострих запальних процесах, травматичних пошкодженнях та інше.

10 000,00

мельник

Веде процес розмелювання продовольчих культур на вальцьових млинах продуктивністю до 50 т зерна за добу та всіх жорнових млинах із виконанням операцій з підготовки зернопродуктів до помелу: очищає зернову масу від домішок, очищає поверхню зерна, гідротермічно оброблює зерно, готує помельні суміші. Важка фізична праця. За результатами роботи щомісяця виплачується премія

8 000,00

Менеджер (управитель)

Менеджер із закупівель та продажів, зовнішньоекономічної діяльності. Визначає оптимальну стратегію зовнішньоекономічної діяльності підприємства з урахуванням прийнятого рівня ризику. Проводить аналіз і розрахунок основних економічних показників.  Пошук постачальників, що пропонують максимально вигідні умови і якість сировини (насіння соняшника), збереження співпраці з уже наявними партнерами підприємства. Розробляє схеми і технології продаж олії та просування її на ринок.

15 000,00

Менеджер (управитель)

Робота у відділі збуту та постачання, співпраця з постачальниками та покупцями, укладання договорів та оформлення документації стосовно співпраці з постачальниками та покупцями, пошук нових постачальників та покупців

7 600,00

механік з ремонту устаткування

Технічне обслуговування та ремонт устаткування фермерського господарства, ковбасного цеху та бойні; діагностика несправностей та замовлення запчастин;налаштування обладнання; створення і ведення звітності по обслуговуванню і ремонту устаткування.

6 500,00

Молодша медична сестра (мол. мед. брат) (санітарка, санітарка-прибирал., санітарка-буфетниця та ін.)

Здійснює підготовку приміщення і ванн. Систематично (після кожного підопічного) здійснює санітарно-гігієнічну обробку ванни і мочалок. Надає допомогу підопічним при прийомі гігієнічної ванни, при роздяганні та одяганні.

10 000,00

оператор котельні

Забезпечує безпечну та безаварійну експлуатацію обладнання котельні, в тому числі парових і водогрійних котлів, що працюють на твердому паливі, трубопроводів котельні, обладнання водопідготовки, допоміжного обладнання. Веде змінну документацію. Чистить арматуру та прилади котла. Бере участь у ремонті обладнання, яке обслуговує. Важка фізична праця.

10 000,00

охоронник

Робота в с. Глинськ. Охорона сільськогосподарської техніки. Забезпечувати належний  стан прилеглої території,  дбайливо відноситись до переданих  йому матеріальних цінностей, дотримуватись графіку роботи, правил техніки безпеки та охорони. Обов’язково наявність власного автомобіля.

10 000,00

підсобний робітник

Робота в цеху виготовлення пелетів. Фасування і пакування пелетів.  Важка фізична праця. Дотримання правил внутрішнього трудового розпорядку, норм охорони праці та пожежного захисту. Звертатись на співбесіду за попередньою телефонною домовленістю.

6 500,00

продавець продовольчих товарів

Торгівля гастрономічними та бакалійними товарами, м'ясними напівфабрикатами, хлібобулочними виробами та іншими продовольчими товарами з дотриманням правил торгівлі та санітарно-гігієнічних норм. Слідкувати за товарним виглядом продуктів, нормами та термінами зберігання. Матеріальна відповідальність. Перевага надається жителям с. Глинськ або поблизу розташованих сіл.

6 500,00

робітник з комплексного обслуговування й ремонту будинків

Виконує ремонтні та малярні і роботи в пансіонаті (ремонт приміщень, розмивання стін, стелі, фарбування, поклейка шпалер, використання фарб та лаків), санітарне утримання та сезону підготовку будинків, за потреби приймає участь в ремонтних роботах системи водопостачання, каналізації та систем опалення.

6 500,00

робітник зеленого будівництва

Облаштовувати насипні клумби, планувати площі квітників, садків і доріжок, висаджувати однорічні та багаторічні  рослини, висаджувати   дерева у грунт, виконувати санітарне та художне  обрізання кущів та дерев, проводити скошування трави (у літній період), проводити прибирання садків, квітників та газонів від опалого листя. снігу (в зимовий період).

8 132,00

слюсар з експлуатації та ремонту підземних газопроводів

Профілактичне обслуговування розподільчих газопроводів, споруд на них; газопроводів-вводів, вимикаючих пристроїв і компенсаторів в газових колодязях, виконання слюсарних робіт під час роботи діючих газопроводів низького тиску, видалення конденсату із конденсатозбірників низького тиску.

6 750,00

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів

Ремонтує, складає вантажні автомобілі, регулює та випробовує складові одиниці та агрегати середньої складності із заміною окремих частин і деталей. Визначає і усуває несправності у роботі складових одиниць та агрегатів автомобілів. Виконує кріпильні роботи відповідальних різьбових з'єднань при технічному обслуговуванні із заміною зношених деталей.

10 000,00

Слюсар з ремонту колісних транспортних засобів

Ремонтує, складає вантажні автомобілі, регулює та випробовує складові одиниці та агрегати середньої складності із заміною окремих частин і деталей. Визначає і усуває несправності у роботі складових одиниць та агрегатів автомобілів. Виконує кріпильні роботи відповідальних різьбових з'єднань при технічному обслуговуванні із заміною зношених деталей.

11 000,00

слюсар-ремонтник

Поточний ремонт обладнання підприємства; виготовляє пристосування середньої складності для ремонту і складання; розбирає, ремонтує, складає і випробує  складові одиниці і механізми устаткування і машин. Виконує ремонт, монтаж, демонтаж, випробування, регулювання і налагодження  складного устаткування, агрегатів і машин і здає їх після ремонту. Виконує слюсарну обробку деталей і складових одиниць по 6-7 квалитетах. Розбирає, ремонтує і складає вузли і устаткування в умовах напруженої і щільної посадок.

6 630,00

столяр

Виконує за кресленням та ескізами прості столярні роботи.  Здійснює механічне оброблення простих деталей на деревообробних верстатах з ручною та механічною подачею. Здійснює ремонт столярних виробів середньої складності. Виготовляє, збирає та встановлює прості столярні вироби. Звертатись на співбесіду за попередньою телефонної домовленістю.

6 500,00

столяр

Займається ремонтом меблів (тумбочек, шаф, столів), ремонтом дверей, вікон, встановлює замки, виготовляє стенди, таблички, пиляє і обрізає дошки і бруси, виготовляє держаки для лопат.

6 500,00

Фармацевт

Відпуск медичних препаратів. Надання консультацій щодо застосування медичних препаратів. Знання ПК на рівні досвідченого користувача. Графік роботи: 2 робочі дні /2 вихідні дні, з 8-00 до 20-00. Звертатись на співбесіду за попередньою телефонною домовленістю.

9 071,56

Фахівець з фізичної реабілітації

Виконує лікарську діяльність з метою запобігання, поліпшення та відновлення порушень структур та функцій організм, що виникли внаслідок різних хвороб та травм у пацієнтів пансіонату, Розробляє і впроваджує комплекс вправ і рекомендацій, спрямованих на поліпшення діяльності опорно-м'язової системи та організму в цілому, координації, збільшення сили м'язів і вдосконалення вправності рухів, відновлення або компенсацію порушених чи відсутніх функцій. Навчає способам досягнення самостійності в побуті.

6 500,00

фрезерувальник

Працює на універсальних станках: фрезерує деталі середньої складності та інструмент за 8 - 11-м квалітетами (3 - 4-м класами точності) на однотипних горизонтальних і вертикальних універсальних фрезерних верстатах. Установлює послідовність оброблення режимів різання за технологічною картою. Керує підіймально-транспортним устаткуванням з підлоги. Стропує та ув'язує вантажі для підіймання, переміщення, установлення та складування.

За детальною інформацією звертатись за адресою:

 м. Світловодськ, пров. Нагірний, буд. 3

Світловодська міськрайонна філія

Кіровоградського обласного центру зайнятості.

Контактний телефон: (05236) 7 28 65, 7 24 14.

Графік роботи філії пн. - чт. – з 08:00 до 17:00, пт. – з 08:00 до 15:45 год.

Фото без опису

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь