Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Щороку 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек.

Дата: 30.09.2022 08:26
Кількість переглядів: 600

Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу,  скарбниця знань та інформації, яка активно впливає на процеси розвитку економіки, науки, освіти, культури.

Нові технології стрімко впливають на соціальне та культурне життя читачів, а це, у свою чергу, не може не позначитися на функціонуванні бібліотек, які повинні відповідати запитам читача, а саме мобільності та можливості отримання максимуму інформації в одній установі. При цьому книги не відходять на другий план, залишаючись класичним джерелом інформації. У бібліотеці користувачі можуть працювати в Інтернет-мережі, отримати доступ до Wi-Fi.

В бібліотеках  нашої громади працюють справжні професіонали своєї справи. Доказом цього є призові місця у загальноукраїнських і обласних конкурсах, проведення  тренінгів по вивченню української мови, засідань кіноклубу  Docudays UA «New life»,  «Університету третього віку», впровадження безлічі проектів на користь задоволення потреб своїх користувачів та громади. 

Цього року досвід наших бібліотек по допомозі у навчанні української мови (проведення уроків, тренінгів, створення презентацій, відеороликів, проведення соціологічних досліджень) був високо оцінений як кращий досвід в області і буде представлений 30 вересня 2022р. на бібліотечному онлайн-марафоні «Бібліотека і війна: тримаємо стрій!», присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. Організатори: Наукова Бібліотека України імені Ярослава Мудрого у партнерстві з ВГО «Українська бібліотечна асоціація»

Фото без опису

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь