Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Тиждень безпеки дорожнього руху – 14 – 20 листопада.

Дата: 15.11.2022 12:07
Кількість переглядів: 161

З 14 по 20 листопада в Україні відбудеться 2-й етап Тижня безпеки дорожнього руху, який покликаний привернути увагу суспільства до проблем травматизму та смертності на українських дорогах і пошуку шляхів їх подолання в умовах воєнного часу.

Серед заходів Тижня заплановано проведення тематичного круглого столу з онлайн-трансляцією за участю представників профільних державних відомств та структур, фахівців транспортної галузі, громадськості, міжнародної науково-практичної конференції «Реалізація та розвиток публічної політики у сфері безпеки дорожнього руху під час війни та у повоєнний період» на базі Донецького державного університету внутрішніх справ.

Окрім цього, заходи Тижня передбачають проведення щорічних традиційних шкільних онлайн-уроків з безпеки дорожнього руху та щорічної загальнонаціональної благодійної акції зі здачі крові «Здай кров – врятуй життя».

Також традиційно під час 2-го етапу відбудеться підведення підсумків та оголошення переможців V щорічного  Всеукраїнського конкурсу соціальних фото- та відеоробіт в рамках національного проєкту «Безпечна країна»  та проведення виставки кращих фоторобіт номінації «Молодь за безпеку дорожнього руху».

Інформацію стосовно Тижня можна отримати з наступних джерел:

ДП «Український науково-дослідний інститут медицини транспорту» МОЗ України є постійним координатором проведення заходів Тижня безпеки дорожнього руху в Україні. З додаткових питань звертатися за тел. 068-466-43-82Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь