Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вибухонебезпечні предмети — реалії нашого життя.

Дата: 17.02.2023 12:10
Кількість переглядів: 298

На жаль, сьогодні, діти всієї країни мають бути більш уважними та обізнаними. Як ми переконалися, рашисти є терористами і ми маємо бути готові до будь-яких їх провокацій.

 Саме тому, 16 лютого на базі КЗ «Обрій» №4, волонтери ГО «Потрібні тут» разом з  представниками ДСНС України, провели захід під назвою  «PROвідник безпеки». Саме тут навчали дітей розпізнавати небезпечний предмет та роз'яснювали, як діяти, якщо його було виявлено.

 Під час заходу, діти нашої громади, дізналися необхідну інформацію про мінні пастки або так звані  "міни-сюрпризи", які є вкрай небезпечними вибуховими пристроями, замасковані під звичні та побутові предмети. 

 Зокрема на заході діти мали змогу не лише навчитися розпізнавати вибухонебезпечні предмети, а й пограти, відпочити та зарядитися позитивним настроєм, граючи у навчально-розважальну гру «Мінне поле» разом з практичним психологом ліцею. 

Не підходь! Не чіпай! Не панікуй! «Правило трьох НЕ» — ці прості правила є основою мінної безпеки й збереженню багатьох життів.

Ця публікація була створена в межах програми «Розвиток та підтримка молоді  Кіровоградської області в умовах воєнного стану через молодіжні ініціативи та UPSHIFT”, яку реалізовує ГО «СКЦ «Задзеркалля» у партнерстві  з дитячим фондом ООН (UNICEF).  ЇЇ зміст є відповідальністю учасників програми та необов'язково відображає позицію UNICEF.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь