Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ПРОТОКОЛ №20 ГРОМАДСЬКОЇ РАДИ від 15.03.2023 року

Дата: 28.03.2023 08:31
Кількість переглядів: 200

ГРОМАДСЬКА РАДА ПРИ ВИКОНАВЧОМУ КОМІТЕТІ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ

 

ПРОТОКОЛ  №20

 

від 15.03.2023 року

Всього – 16 членів

Присутні  - 9  осіб

 

Відсутні: Скотніков О.В, Коваленко С.О.,Смірнов Ю.Ю., Гайдук С.Г., Кривобок А.Ю., Бур’янський М.М., Пасько Я.С.

 

В роботі засідання взяли участь: Гулий Андрій Андрійович -  начальник Світловодського відділу поліції, Коломієць Олена Володимирівна – інженер виробничо – технічного відділу ГЕС, Кисельов Микола Миколайович – інспектор управління меліорації та рибних ресурсів у Кіровоградській області, Голина Ольга Євгеніївна – відділ внутрішньої політики СМР, Осика Максим Геннадійович -  ГО “Потрібні тут”, представники громадськості, ЗМІ.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

 

  1. Про охорону громадського порядку в громаді.
  2. Про заходи по збереженню живих рибних ресурсів під час нересту у квітні – червні 2023 року.
  3. Про взаємодію з старостами та вивчення проблемних питань населених пунктів (староста сіл Павлівка та Вільне).

 

1.СЛУХАЛИ: 

Гулого Андрія Андрійовича -  начальника Світловодського відділу поліції, про стан криміногенної ситуації в громаді. Про необхідність збільшення штатних одиниць офіцерів громади в зв’язку із збільшенням кількості населення через ситуацію з ВПО. Штатну одиницю офіцера візьме на себе поліція, з боку громади — забезпечення матеріальної бази -  приміщення, автомобіль, пальне.

ОБГОВОРЮВАЛИ :

Необхідність створення матеріальної бази (приміщення, автомобіль, пальне) офіцеру громади для смт. Власівка в зв’язку із криміногенною ситуацією у смт і збільшенню населення до 10 тис. осіб.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 9 осіб , проти  - 0     осіб, утримались – 0 осіб.

ВИРІШИЛИ:
  1. Надану інформацію взяти до відома.
  2. Рекомендувати міському голові і депутатам СМР вирішити питання про створення матеріальної бази (приміщення, автомобіль, пальне) дільничного офіцеру громади смт. Власівка в зв’язку із криміногенною ситуацією у смт і збільшенню населення до 10 тис. осіб.
 

2. СЛУХАЛИ:

- Кисельова Миколу Миколайовича – інспектора Управління меліорації та рибних ресурсів у Кіровоградській області -  Про заходи по збереженню живих рибних ресурсів під час нересту у квітні – червні 2023 року. Про недостатню кількість інспекторів, про необхідність залучення до співпраці активістів міста задля збереження живих рибних ресурсів під час нересту у квітні – червні 2023 року.

- Коломієць Олену Володимирівну – інженера виробничо – технічного відділу ГЕС, про дотримання всіх вимог по безпеці та дотримання режиму водосховища.

ОБГОВОРЮВАЛИ :

Необхідність вжиття заходів щодо збереження живих рибних ресурсів. В обговоренні взяв участь і присутній на засіданні ГР начальник відділу поліції Гулий А.А.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 9 осіб , проти  - 0     осіб, утримались – 0 осіб.

ВИРІШИЛИ:
  1. Взяти до відома надану інформацію.
  2. Рекомендувати міському голові та виконавчому комітету СМР провести агітаційну кампанію на місцевих ресурсах стосовно залучення громадських інспекторів під час нересту у квітні – червні 2023 року.
  3. Рекомендувати міському голові провести нараду за участі всіх служб для координації дій правоохоронних органів і органів місцевого самоврядування по збереженню живих рибних ресурсів під час нересту у квітні – червні 2023 року.

3. СЛУХАЛИ:

-Мальцеву Н.О. - голову ГР — на розгляд питання ”Про взаємодію з старостами та вивчення проблемних питань населених пунктів  сіл Павлівка та Вільне” було запрошено старосту Мусієнка В.В., але він  проігнорував зустріч з Громадською радою.

-Гуртового Івана Петровича – члена ГР, про скарги мешканців сіл Павлівка та Вільне на старосту Мусієнка В.В. стосовно невиконання ним його службових повноважень. Про закриті клуби, фапи, школи, повне ігнорування і відсутність взаємодії з громадою села Вільне.

ОБГОВОРЮВАЛИ :

Свідому відмову старости Мусієнко В.В. співпрацювати з громадськістю. Потрібно звернутися до міського голови з проханням вжити заходів для виконання старостою Мусієнком В.В. своїх  службових обов’язків, зокрема, що стосуються  мешканців села Вільне та задля запобігання наростання соціальної напруженості в громаді.

ГОЛОСУВАЛИ:

За – 9 осіб , проти  - 0     осіб, утримались – 0 осіб.

ВИРІШИЛИ:
1. Рекомендувати міському голові вжити заходів для виконання старостою Мусієнком В.В. своїх  службових обов’язків, зокрема, що стосуються  мешканців села Вільне та задля запобігання наростання соціальної напруженості в громаді.

 


 

Голова  ГР                                                                                Мальцева Н.О.

 

Секретар                                                                                   Козярчук Т.О.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь