ОБҐРУНТУВАННЯ технічних та якісних характеристик закупівлі товару (Окіст свиний, без кістки, охолоджений, філе куряче охолоджене ), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ, МОЛОДІ ТА СПОРТУ ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ СВІТЛОВОДСЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ
ОБҐРУНТУВАННЯ
технічних та якісних характеристик закупівлі товару (Окіст свиний, без кістки, охолоджений, філе куряче охолоджене ), розміру бюджетного призначення, очікуваної вартості предмета закупівлі
(оприлюднюється на виконання постанови КМУ № 710 від 11.10.2016 «Про ефективне використання державних коштів» (зі змінами))
Найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код замовника в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб — підприємців та громадських формувань, його категорія:
Управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради, ЄДРПОУ 44367468, пп. 1, ч. 4 ст. 2 ЗУ «Про публічні закупівлі»
Назва предмета закупівлі із зазначенням коду за Єдиним закупівельним словником (у разі поділу на лоти такі відомості повинні зазначатися стосовно кожного лота) та назви відповідних класифікаторів предмета закупівлі й частин предмета закупівлі (лотів) (за наявності): Окіст свиний, без кістки, охолоджений, філе куряче охолоджене (15110000-2 М’ясо).
Розмір бюджетного призначення : 710 490,00 грн відповідно розрахунку до тимчасового розпису кошторису на І півріччя 2025 року.
Очікувана вартість та обґрунтування очікуваної вартості предмета закупівлі відповідно до проведеного моніторингу цін шляхом збору інформації про ціни, що містяться в комерційних пропозиціях постачальника і становить: 710 490,00 грн. з ПДВ.
Обґрунтування технічних та якісних характеристик предмета закупівлі. Термін з постачання з дати укладення договору по 30 червня 2025 року.
Якісні та технічні характеристики заявленої кількості товару визначені з урахуванням реальних потреб замовника та оптимального співвідношення ціни та якості.
Враховуючи зазначене, замовник прийняв рішення стосовно застосування таких технічних та якісних характеристик предмета закупівлі:
№ з/п |
Найменування та характеристики товару |
Кількість, кг |
Технічні та якісні характеристики предмета закупівлі |
1 |
Окіст свиний, без кістки, охолоджений ДСТУ 4590 |
1000 |
М’ясо без кісток у великих шматках (від 0,5 до 3 кг.) з молодих туш свіже, охолоджене, без ознак зіпсованості, засмаглості, ослизкості обов’язковою наявністю талону якості ветлабораторії, клейма ветеринарної служби з молодих туш. Свина (м’якоть) повинна бути виготовлена із туш, вирощених без застосування стимуляторів росту, гормональних препаратів, кормових антибіотиків, синтетичних речовин, продуктів мікробного синтезу, нетрадиційних кормових засобів, без використання синтетичних барвників, ароматизаторів, консервантів, тощо. Не допускається поставка свинини, вирощеної з використанням методів генної інженерії. М'ясо повинно бути без прожилок, зачищене від сухожилок і грубих поверхневих плівок, без наявності залишків крові, субпродуктів, поверхня чиста, без слизі та стороннього запаху. М’ясо повинне відповідати вимогам ГОСТ, ДСТУ, ветеринарного законодавства, санітарно-епідеміологічним вимогам та іншим чинним нормативно-правовим актам, а також бути доброякісним, розсортованим. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах м’яса повинен бути таким, що властивий доброякісному м’ясу свинини, без сторонніх запахів. Товар повинен бути упакований у відповідності до встановлених загальнодержавних стандартів і технічних умов, а також таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання |
2
|
Філе куряче охолоджене ДСТУ 3143 |
3000 |
Філе куряче охолоджене повинно зберігати протягом усього періоду після забивання птиці і подальшого охолодження внутрішню температуру від -2С до +4С включно. Має бути з чистою сухою поверхнею, не завітрене, добре знекровлене. Запах - властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. М’ясо повинне відповідати вимогам ГОСТ, ДСТУ, ветеринарного законодавства, санітарно-епідеміологічним вимогам та іншим чинним нормативно-правовим актам, а також бути доброякісним, розсортованим. Не допускаються дрібні шматки та обрізки. Запах м’яса повинен бути таким, що властивий доброякісному м’ясу птиці, без сторонніх запахів. Товар повинен бути упакований у відповідності до встановлених загальнодержавних стандартів і технічних умов, а також таким чином, щоб уникнути можливості пошкодження Товару, знищення, псування, погіршення його якісних характеристик, втрати товарного виду, деформування під час транспортування і зберігання. |
Бухгалтер ІІ категорії ___________ Наталія ЄРУНОВА