Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада стосовно блокування роботи управління освіти

Дата: 09.02.2021 07:50
Кількість переглядів: 490

Дев’ятого лютого Світловодський міський голова Андрій Маліцький провів робочу нараду стосовно блокування роботи управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради в частині фінансування закладів управлінням освіти Світловодської міської територіальної громади, а саме: «Павлівське НВО", «Інклюзивно-ресурсний центр», ДНЗ Буратіно", ДНЗ «Веселка"

На нараді офіційним представником від управління освіти був присутній новопризначений за укладеним строковим трудовим договором заступник начальника управління освіти Володимир Хорольський, він згідно вищезазначеного договору здійснює функції начальника управління освіти, крім підписання фінансових документів, за словами пана Володимира. Варто зауважити, що призначення на посаду заступників управлінь повинно здійснюватися за відома міського голови, але призначення Володимира Хорольського на вищезазначену посаду відбулося екстрено та таємно. Також на нараді стало відомо, що й головний спеціаліст управління Сергій Добролевський відсутній на робочому місці по причині перебування на лікарняному.

На засіданні також були присутні начальник фінансового управління та Світловодського управління Державної казначейської служби, які повідомили що перешкод не має щодо виплати заробітної плати. Володимир Хорольський запевнив міського голову та всіх присутніх що о 13:00 та 15:00 здійснить приймання всіх необхідних документів вищеперерахованих закладів для розблокування фінансування а саме: штатного розпису, тарифікації та переліку працівників (до речі керівництвом вищезазначених закладів не однократно надавалась дана інформація), але прибувши до освітніх закладів Володимир Леонідович вимагав від керівників розпорядчі документи на проведення передачі, зауважимо що на нараді нічого не озвучував та підтвердив що тих документів які підготували керівники достатньо. Враховуючи вищезазначене можна зробити висновок що погляд на ситуацію заступника збігається з колишнім начальником освіти.

Фото без опису

 


Коментарі:

Ваш коментар може бути першим :)

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь