Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Призначено нового керівника управління освіти Меркулову Ольгу Олександрівну

Дата: 12.02.2021 15:28
Кількість переглядів: 7251

Десятого лютого в управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради було призначеного нового керівника  Меркулову Ольгу Олександрівну (відомості внесені до ЄДР).

                     Фото без опису

Одинадцятого лютого міський голова Андрій Маліцький зібрав трудовий колектив аби представити нового очільника управління. Працівники управління освіти на новопризначення відреагували негативно, стверджуючи, що наразі керівні функції в управлінні освіти належать заступнику начальника управління Володимиру Хорольському (Володимир Хорольський був прийнятий на роботу за трудовим договором колишнім керівником управління Геннадієм Френкелем без попереднього узгодження з Міським Головою). Представники трудового колективу вчиняють протест, відмовляючись виконувати розпорядження, як усні так і письмові доручення Ольги Меркулової.

Сьогодні, дванадцятого лютого Володимиром Хорольським була зібрана загальна нарада з керівниками Світловодських закладів освіти та працівниками управління. Новопризначеного начальника управління освіти не було повідомлено про дану нараду і тим паче не запрошено.

                        Фото без опису

Світоводський міський голова Андрій Маліцький разом з заступниками терміново прибули на дану зустріч, аби врегулювати конфлікт який з внутрішнього переріс в ситуацію загально-громадського характеру. Андрій Іванович намагався встановити причину даного конфлікту, налагодити процес розблокування фінансування закладів освіти на що знову отримав у відповідь супротив.

                            Фото без опису

Блокування роботи новопризначеного начальника управління освіти продовжується. Ольгу Меркулову не допускають до кабінету очільника управління, відбуваються перешкоди в наданні доступу до документів бухгалтерської звітності та фінансово-господарської діяльності.

За поданою інформацією від фінансового управління та казначейської служби на сьогодні не виникає жодних перешкод щодо фінансування закладів освіти зокрема КЗ «Павлівське НВО», Миронівське ДНЗ «Веселка», Власівське ДНЗ №2 «Буратіно» та КУ «Інклюзивно-ресурсний центр», але документів щодо нарахувань і заявки на фінансування від працівників управління освіти не надходять. Тому для розблокування роботи начальником управління видано ряд доручень які працівники управління освіти не приймають та відмовляються реєструвати документи. Неодноразово викликались представники органів правопорядку з цього приводу. На сьогодні дане питання залишається гострим й постійно контролюється Світловодським міським головою Андрієм Маліцьким, аби в найкоротші строки знайти законні шляхи його вирішення.

Відділ з внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю


Коментарі:

Анонім
2021-02-16 12:24:28

Бажаємо успіху новому керівнику, хоробрості й наснаги в розгоні всьго цього осиного гнізда. Ви наша надія на майбутне наших дітей.

Додати коментар


« повернутися

Коментування статті/новини

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь