Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Станом на 18 лютого заклади освіти Світловодської міської територіальної громади повністю забезпечені продуктами харчування

Дата: 18.02.2021 16:32
Кількість переглядів: 2443

Внутрішній саботаж працівників управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради вийшов за межі не тільки в розумінні перевищення своїх повноважень освітянами, а ще й етичних норм. Але не тільки представники управління продовжують створювати перешкоди в роботі новопризначеного керівника Ольги Меркулової. З ФОП Оленою Головко, яка стала переможцем відкритих торгів по тендерним закупівлям послуги їдалень (послуги з організації забезпечення харчування учнів) в загальноосвітніх навчальних закладах м. Світловодська та Світловодської МТГ, був відсутній зворотній зв’язок, але станом на сьогодні даний підприємець відмовляється укладати договір на підставі того, що має намір співпрацювати тільки з колишнім очільником управління освіти Геннадієм Френкелем.

Варто зауважити, якщо ближчим часом ФОП Олена Головко не укладе Договір з управлінням освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради, це призведе до припинення харчування в закладах освіти.

З 03.02.2021 ФОП О. Головко є переможцем в сфері забезпечення харчуванням світловодських освітніх закладів, і від дій даного підприємця, тобто ігнорування новопризначеного очільника управління освіти, постраждають діти світловодської громади.

Незважаючи на вищезазначені перешкоди міська влада вживає всіх необхідних дій, навіть залучаючи до співпраці правоохоронні органи, аби налагодити роботу управління освіти.

Відділ з внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь