Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Заходи соціального захисту населення від безробіття

Дата: 18.02.2021 20:17
Кількість переглядів: 419

Заходи соціального захисту населення від безробіття Світловодської міськрайоннної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

 протягом січня 2021 року   

 

Ситуація на ринку праці міста та району характеризується постійним попитом на фахівців (11,8%), на кваліфікованих робітників з інструментом (21%), на професіоналів (15%), на працівників сфери торгівлі та послуг (21%), а також на робітників з обслуговування, експлуатації і контролювання (14%).

Станом на 01 лютого   2021 року на обліку в службі зайнятості перебувало    1,3   тис. осіб безробітних громадян, з яких 57% складали жінки, 28% – молодь віком до 35 років, 37% - особи, які мають додаткові гарантії щодо сприяння у працевлаштуванні, більше ніж кожен шостий безробітний належав до сільських мешканців.

Протягом січня 2021 року статус безробітного мали 1,4 тис.осіб, з них отримали статус безробітного безпосередньо в 2021 році 0,2 тис. осіб.

За сприяння служби зайнятості протягом січня   2021 року працевлаштовані 30 осіб  безробітних громадян, рівень працевлаштування безробітних складає 2,2% (по області  1,9%). Також були працевлаштовані 34 громадянина, які перебували на обліку в службі зайнятості.

Брали участь у громадських та інших роботах тимчасового характеру – 49 осіб, зокрема у громадських роботах –10 осіб рівень залучення безробітних громадян до громадських та інших роботах тимчасового характеру складає 3,5%   ( по області – 1,6%).

Проходили професійне навчання за направленням служби зайнятості – 16 особи рівень охоплення професійним навчанням становив 1,1% (по області – 0,5%).

Станом на 01 лютого 2021 року кількість вакансій у базі даних Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості становила 114.

У середньому на одну вакансію претендувало 11 осіб, у тому числі серед професіоналів – 5 осіб, серед фахівців – 6 осіб, серед кваліфікованих робітників з інструментом – 8 осіб, серед робітників з обслуговування технологічного устаткування – 19  осіб, серед працівників торгівлі і сфери послуг – 11  осіб, серед громадян без спеціальної підготовки – 14 осіб, а також серед технічних службовців – 60 осіб.

Станом на 01 лютого 2021 року 1008 осіб отримували допомогу по безробіттю.

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь