Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Координаційна рада по реалізації Програми «Громадський бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021-2025 роки» в 2021 році розпочала свою роботу

Дата: 03.03.2021 17:43
Кількість переглядів: 697

Сьогодні, третього березня відбулося засідання оновленого складу координаційної ради по реалізації Програми «Громадський бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021-2025 роки» в 2021 році. В рамках порядку денного були розглянуті результати реалізації минулих міських цільових програм «Громадський бюджет». Членами координаційної ради була вивчена інформація про цільову Програму «Громадський бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021-2025 роки», а також затверджений графік, бланки форми подання проекту, бланки для голосування, листи для реєстрації осіб для голосування для реалізації цільової програми «Громадський бюджет»  у 2021 році.

Членами координаційної ради було прийнято рішення про початок прийому проектів від представників Світловодської міської територіальної громади.

Термін прийому проектів від громадян для реалізації цільової Програми «Громадський бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021-2025 роки» у 2021 році розпочинається з 04.03.2021 року і триватиме до 05.04.2021 року включно.

Проекти подаються у вигляді затвердженої Форми подання проекту до відділу з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради, вул. Героїв України, 14, каб. №12, або електронною поштою: svmisto@ukr.net.

Рішення сесії

 

ПРОТОКОЛ № 1 засідання Координаційної ради  цільової Програми «Громадський бюджет Світловодської міської територіальної громади на 2021-2025 роки» у 2021 році

 

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь