Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

В ДНЗ Світловодської МТГ відбулося ревізійне обстеження

Дата: 04.03.2021 08:50
Кількість переглядів: 5975

В ДНЗ Світловодської МТГ відбулося ревізійне обстеження

Третього березня начальник управління освіти Ольга Меркулова здійснила ревізійне обстеження дошкільних навчальних закладів Світловодської міської територіальної громади. Метою обстеження було визначення кількості продуктів харчування, які наразі є в наявності в ДНЗ. При обстеженні Ольгою Меркуловою було виявлено, що дітей в ДНЗ переважно харчують консервами (овочевими та м’ясними). З різновидів м’яса світловодські діти бачили тільки курку, а свинину і яловичину тільки у вигляді тушкованки. Ольга Олександрівна зазначила, що потрібно максимально обмежити харчування дітей консервами й додати до раціону більше корисної їжі: свіже м’ясо, молочні вироби та овочі. Своїм Наказом начальник управління освіти Ольга Меркулова зобов’язала директорів ДНЗ Світловодської МТГ надати звіти про наявні продукти та перелік необхідних продуктів харчування, для того аби в ближчі два тижні забезпечити дітей необхідним харчуванням.

Також Ольга Меркулова перевірила службові приміщення в ДНЗ (кухні, пральні та приміщення в яких зберігаються продукти харчування), й побачене викликало в неї тільки негативні враження. Кухонні приміщення востаннє облаштовувались ще за радянських часів, в деяких ДНЗ навіть були відсутні раковини для миття посуду. На жаль, сучасні пральні машини – це поодинокі випадки, а нова постільна білизна на якій сплять вихованці ДНЗ в попередні десять років не закуповувалась. В аварійному та зношеному стані знаходяться й меблі (парти, стільці, шафи), якими кожного дня користуються вихованці дитячих садочків. Керівники ДНЗ зазначили, що з даного питання неодноразово направляли запити до управління освіти виконавчого комітету Світловодської міської ради, але ситуація й до сьогодні залишилась без змін.

Ольга Меркулова зазначила, що попереду у Світловодській МТГ впроваджується реформа управління освіти та молоді і спорту, а це перша з передумов, аби створити належні умови для забезпечення освітнього процесу.

Фото без опису



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь