Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні у Світловодську почав свою роботу МОДЕРНІЗОВАНИЙ Центр надання адміністративних послуг

Дата: 18.11.2019 12:00
Кількість переглядів: 552

Урочисте відкриття оновленого ЦНАПу відбулося сьогодні, вісімнадцятого листопада в приміщенні виконавчого комітету Світловодскої міської ради. В рамках заходу заступник міського голови Ірина Щербина разом з начальником Центру надання адміністративних послуг Наталією Молчановою перерізали стрічку, таким чином відкриваючи дорогу світловодцям до модернізованого ЦНАП. З відкриттям модернізованого ЦНАПу громаду привітала перший заступник міського голови Олена Балюк, наголошуючи на важливості даного оновлення для міста Світловодська.

 

Головна мета програми «U-LEAD з Європою» - це якісне надання адміністративних послуг громаді, тож в рамках даної програми адміністратори ЦНАП, державні реєстратори ЮО, ФОП, речових прав на нерухоме майно, спеціалісти з реєстрації місця проживання, інші суб’єкти надання адміністративних послуг, депутати Світловодської міської ради та представники виконавчого комітету Світловодської міської ради  пройшли спеціальну тренінгову програму по підвищенню кваліфікації у сфері надання адміністративних послуг. В рамках сьогоднішнього заходу учасникам тренінгу були вручені Сертифікати про проходження навчальних тренінгів.

 

В рамках співпраці виконавчого комітету Світловодської міської ради з програмою Європейського Союзу «U-LEAD з Європою» у місті Світловодську відтепер працює оновлений ЦНАП. Надійними партнерами по створенню належного ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою», яка є міжнародною програмою, що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією. Програма робить внесок у створення багаторівневою системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

 

Світловодська громада виграла гранд від Програми «U-LEAD з Європою», завдяки якому в партнерстві громади та експертів Програми і було створено належний ЦНАП, котрий відповідає високим стандартам та вимогам ЄС.

 

Згідно технічних завдань та підписаного Меморандуму про співпрацю програма «U-LEAD з Європою» надала світловодському ЦНАПу 14 комплектів меблів, 7 металевих стелажів для архівних приміщень, 3 сейфи, металеву шафу, 11 комплектів комп’ютерної техніки, систему електронної черги та дитячий куточок.

МОДЕРНІЗОВАНИЙ Центр надання адміністративних послуг відкритий для громади міста Світловодська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь