Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Сьогодні у Світловодську почав свою роботу МОДЕРНІЗОВАНИЙ Центр надання адміністративних послуг

Дата: 18.11.2019 12:00
Кількість переглядів: 514

Урочисте відкриття оновленого ЦНАПу відбулося сьогодні, вісімнадцятого листопада в приміщенні виконавчого комітету Світловодскої міської ради. В рамках заходу заступник міського голови Ірина Щербина разом з начальником Центру надання адміністративних послуг Наталією Молчановою перерізали стрічку, таким чином відкриваючи дорогу світловодцям до модернізованого ЦНАП. З відкриттям модернізованого ЦНАПу громаду привітала перший заступник міського голови Олена Балюк, наголошуючи на важливості даного оновлення для міста Світловодська.

 

Головна мета програми «U-LEAD з Європою» - це якісне надання адміністративних послуг громаді, тож в рамках даної програми адміністратори ЦНАП, державні реєстратори ЮО, ФОП, речових прав на нерухоме майно, спеціалісти з реєстрації місця проживання, інші суб’єкти надання адміністративних послуг, депутати Світловодської міської ради та представники виконавчого комітету Світловодської міської ради  пройшли спеціальну тренінгову програму по підвищенню кваліфікації у сфері надання адміністративних послуг. В рамках сьогоднішнього заходу учасникам тренінгу були вручені Сертифікати про проходження навчальних тренінгів.

 

В рамках співпраці виконавчого комітету Світловодської міської ради з програмою Європейського Союзу «U-LEAD з Європою» у місті Світловодську відтепер працює оновлений ЦНАП. Надійними партнерами по створенню належного ЦНАП стали українські та шведські експерти Програми «U-LEAD з Європою», яка є міжнародною програмою, що фінансується Європейським Союзом та його країнами-членами: Данією, Естонією, Німеччиною, Польщею, Швецією. Програма робить внесок у створення багаторівневою системи управління, яка є прозорою, підзвітною та реагує на потреби громадян.

 

Світловодська громада виграла гранд від Програми «U-LEAD з Європою», завдяки якому в партнерстві громади та експертів Програми і було створено належний ЦНАП, котрий відповідає високим стандартам та вимогам ЄС.

 

Згідно технічних завдань та підписаного Меморандуму про співпрацю програма «U-LEAD з Європою» надала світловодському ЦНАПу 14 комплектів меблів, 7 металевих стелажів для архівних приміщень, 3 сейфи, металеву шафу, 11 комплектів комп’ютерної техніки, систему електронної черги та дитячий куточок.

МОДЕРНІЗОВАНИЙ Центр надання адміністративних послуг відкритий для громади міста Світловодська.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь