Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Вакантна посада начальника управління охорони здоров’я Світловодської міської ради.

Дата: 04.03.2021 18:14
Кількість переглядів: 692

 «Виконавчий комітет Світловодської міської ради, м. Світловодськ, вул. Героїв України, 14, оголошує конкурс 04.03.2021 на заміщення:

 

  1. Вакантної посади начальника управління охорони здоров’я Світловодської міської ради.

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта відповідного спрямування не нижче ступеня спеціаліста, магістра, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років;

  1. Вакантної посади начальника юридичного відділу апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради. 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня спеціаліста, магістра, за спеціальністю правознавство, вільне володіння державною мовою. Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на керівних посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 2 років;

  1. Вакантної посади головного спеціаліста-юрисконсульта юридичного відділу апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради. 

Вимоги до кандидатів: громадянство України, вища освіта не нижче ступеня бакалавра, за спеціальністю правознавство, вільне володіння державною мовою. Без вимог до стажу роботи;

  1. Вакантної посади державного реєстратора речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень відділу державної реєстрації апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради.

Вища освіта не нижче ступеня бакалавра за спеціальністю правознавство, вільне володіння державною мовою.

Сертифікат про підтвердження професійної компетентності у відповідній сфері державної реєстрації (отриманий в установленому законодавством порядку).

Стаж роботи на службі в органах місцевого самоврядування, на посадах державної служби або досвід роботи на посадах підприємств, установ та організацій незалежно від форми власності не менше 1 року.

 

До заяви про участь у конкурсі додаються  документи:

Заповнена особова картка ( форма П-2ДС зразка 1995року ) з відповідними додатками; копії документів про освіту, підвищення кваліфікації, присвоєння вченого звання, присудження наукового ступеня; декларація про майно, доходи, витрати і зобов’язання фінансового характеру за минулий рік за формою, передбаченою Законом України «Про запобігання корупції», копії паспорта (військового квитка за наявності); копію довідки про ідентифікаційний номер, дві фотокартки розміром 4*6 см.

       Кандидати можуть подавати додаткову інформацію стосовно своєї освіти, досвіду роботи, професійного рівня і репутації (характеристики, рекомендації, наукові публікації тощо).

       Під час проведення конкурсу кандидати складають іспит та проходять співбесіду.

       Документи  на участь у конкурсі  подаються до конкурсної комісії кім. №35 протягом 30 календарних днів з дня публікації оголошення про проведення конкурсу.

       Докладніше ознайомитись із інформацією щодо основних функціональних обов’язків, розміру та умов оплати праці, переліком питань іспиту можливо в кабінеті №35  приміщення міськвиконкому (м. Світловодськ вул. Героїв України, 14. Про дату проведення конкурсу кандидатів буде повідомлено додатково.»

 

Питання на перевірку знань законодавства, яке регулює роботу управління охорони здоров’я  виконавчого комітету Світловодської міської ради

 

1. Законодавство України про охорону здоров'я. Суть реформи галузі охорони здоров’я.

2. Структура та функції закладів охорони здоров’я Світловодської міської ради.

3. Завдання управління охорони здоров’я.

4. Джерела фінансування комунальних закладів охорони здоров’я (Закон України «Основи законодавства України про охорону здоров'я» від 19 листопада 1992 року № 2801-XII). .

5.  Законодавство про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення. Програма медичних гарантій (Закон України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» від 19 жовтня 2017 року № 2168-VIII).

6. Основні форми організації надання первинної медичної допомоги ( Наказ МОЗ від  19 березня 2018 року №504 «Про затвердження Порядку надання первинної медичної допомоги») .

7. Функціонування закладів вторинної медичної допомоги в умовах провадження медичної реформи гарантій (Закон України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» від 19 жовтня 2017 року № 2168-VIII).

8. Стратегія  розвитку комунальних закладів охорони здоров’я.

9. Електронна система охорони здоров’я.

10. Система стандартів у сфері охорони здоров’я (Закон України «Про державні соціальні стандарти та державні соціальні гарантії» від 5 жовтня 2000 року № 2017-III).

11. Основні засади розрахунку платних медичних послуг (Постанова КМУ від         27 грудня 2017 р. № 1075  «Про затвердження Методики розрахунку вартості послуги з медичного обслуговування»).

12. Оплата послуг спеціалізованої медичної допомоги (Закон України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» від 19 жовтня 2017 року  № 2168-VIII. Програма медичних гарантій).

13. Пріоритетні медичні послуги (Закон України «Про державні фінансові гарантії медичного обслуговування населення» від 19 жовтня 2017 року № 2168-VIII. Програма медичних гарантій).

14. Фінансові чинники, з яких формується медична  послуга.

15. Шляхи наповнення бюджету медичних закладів.

16. Нормативні документи, які регламентують роботу закладів охорони здоров’я, управління охорони здоров’я.

17. Оптимізація управління в системі комунальних закладів охорони здоров'я Світловодської міської ради Кіровоградської області.

18. Контроль якості медичної допомоги (Наказ МОЗ від 28 вересня 2012 року № 752 «Про порядок контролю якості медичної допомоги») .

 

Питання  на перевірку знань законодавства , яке регулює роботу юридичного відділу апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради

 

  1. Правове регулювання статусу посадових осіб місцевого самоврядування (стаття 4 Закону України «Про службу в органах місцевого самоврядування» від 7 червня  2001 року № 2493-III ).

  2. Визначення та обчислення строків для подання позовної заяви (глава 6 КАС України).

  3. Підстави для відмови у відкритті провадження в адміністративній справі             (стаття 170 КАС України).

  4. Суб’єкт владних повноважень (ч.1 п.7 ст.4 КАС України).

  5. Підстави для відмови у наданні дозволу на розробку проекту землеустрою (ч.7 статті 118 Земельного Кодексу України).

  6. Повноваження суду першої інстанції при вирішенні справ (стаття 245   КАС України).

  7. Правонаступництво юридичної особи (ч.2 статті 107 Цивільного Кодексу України).

  8. Поняття позовної давності, зміна тривалості та обчислення строків позовної давності (стаття 257, 258 Цивільного Кодексу України).

  9. Укладення, зміна, розірвання договору (глава 53 Цивільного кодексу України).

  10. Поворот виконання судових рішення в адміністративних справах (стаття 380 КАС України).

  11. Судовий контроль за виконанням судових рішень в адміністративних справах (стаття 382 КАС України).

  12. Право на касаційне оскарження в адміністративних справах (стаття 328 КАС України).

  13. Предметна юрисдикція в цивільних, адміністративних та господарських судів (стаття 19 Цивільно-процесуального Кодексу, стаття 20 Господарсько-процесуального Кодексу, статті 19, 20 КАС України).

  14. Особливості господарської діяльності комунальних підприємств (стаття 78 Господарського Кодексу України).

  15. Строки внесення відомостей до ЄРДР та початку розслідування, після надходження заяви про вчинення кримінального правопорушення. (стаття 214 Кримінального процесуального кодексу України).

 

Питання перевірки знань законодавства, яке регулює роботу відділу державної реєстрації апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради (державна реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень)

 

  1. Речові права та їх обтяження, що підлягають державній реєстрації ( Ст.4 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»).

  2. Повноваження суб'єктів державної реєстрації прав (Ст.9 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  3. Проведення державної реєстрації прав (Ст.18 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  4. Строки державної реєстрації прав (Ст.19 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  5. Вимоги до документів, що подаються для державної реєстрації прав (Ст.22 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  6. Зупинення розгляду заяви про державну реєстрацію прав (Ст.4 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  7. Відмова в державній реєстрації прав (Ст.24 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  8. Зупинення державної реєстрації прав (Ст.23 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  9. Внесення записів до Державного реєстру прав, змін до них (Ст.26 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  10. Підстави для державної реєстрації прав (Ст.27 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  11. Особливості державної реєстрації прав на земельні ділянки державної та комунальної власності (Ст.28 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  12. Надання інформації з Державного реєстру прав (Ст.32 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  13. Порядок оскарження рішень, дій або бездіяльності у сфері державної реєстрації прав (Ст.37 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  14. Заходи, що вживаються у разі виявлення порушення законодавства під час державної реєстрації прав (Ст.36 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»)

  15. Відповідальність у сфері державної реєстрації прав (Ст.38 Закону України «Про державну реєстрацію речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень»).



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь