Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Служба зайнятості – роботодавцям: перспективи партнерства на Світловодщині

Дата: 04.03.2021 09:30
Кількість переглядів: 360

Днями у приміщенні Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості за участі головного державного інспектора відділу з питань додержання законодавства про працю, зайнятість та інших нормативно-правових актів Інни Кривенко відбувся семінар для роботодавців.

Відкриваючи інформаційний захід, директор міськрайонної філії Олександр Сиромятнов наголосив на важливості плідної співпраці служби зайнятості та роботодавців, адже саме від її ефективності, у певній мірі, залежатиме стан місцевого ринку праці. Крім того, було окреслено можливості служби зайнятості щодо вирішення кадрових потреб роботодавців.

Увагу роботодавців було акцентовано на змінах у чинному законодавстві про зайнятість населення, зокрема, в частині виплати допомоги по частковому безробіттю, а також було обговорено механізми стимулювання роботодавців до створення нових робочих місць.

Про необхідність ведення соціально відповідального бізнесу, дотримання вимог чинного законодавства, зокрема, в частині використання найманої робочої сили, поінформувала присутніх І. Кривенко та ознайомила з наслідками недотримання законодавства про працю і штрафні санкції за нелегальне використання найманих працівників. Також були наданні детальні роз’яснення щодо змін, які відбулись у системі фінансових санкцій за порушення трудового законодавства.

На завершення заходу начальник відділу взаємодії з роботодавцями Наталія Сідненко наголосила на необхідності забезпечення державних гарантій у сфері зайнятості, підвищенні рівня соціальної захищеності найманих працівників та відповідальності роботодавців за використання їх праці.

Семінар проходив у формі діалогу та відкритої дискусії. Роботодавці задавали багато питань та отримували обґрунтовані та вичерпні відповіді на свої запитання.

 

 

Наталія Котова, провідний фахівець з питань зайнятості відділу взаємодії з роботодавцями Світловодської міськрайонної філії Кіровоградського обласного центру зайнятості

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь