Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДО УВАГИ ОТРИМУВАЧІВ ЖИТЛОВОЇ СУБСИДІЇ

Дата: 12.04.2021 10:38
Кількість переглядів: 723

Фото без описуУправління соціального захисту населення Світловодської міської ради надає наступну інформацію.

З 1 травня 2021 року, відповідно до п.78 Положення про порядок призначення житлових субсидій, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 21 жовтня 1995 року №848 зі змінами та доповненнями (далі Положення) буде проведений перерахунок житлової субсидії для домогосподарств, які отримували житлову субсидію у попередньому періоді  2020 – 2021 році на новий період.

Згідно п.81 Положення, у разі отримання інформації про наявність заборгованості за житлово-комунальні послуги та/або внесків/платежів об’єднанню на оплату витрат на управління багатоквартирним будинком, простроченої понад три місяці, загальна сума якої перевищує 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян, житлова субсидія не призначається ( 340,00 грн.).

Житлова субсидія у даному випадку, призначається з початку опалювального (неопалювального) сезону за умови документального підтвердження сплати заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, або оскарження заборгованості в судовому порядку (ухвали про відкриття провадження у справі) протягом двох місяців з початку такого сезону, в іншому випадку - з місяця, що настає за тим, в якому до структурного підрозділу з питань соціального захисту населення надійшло документальне підтвердження сплати заборгованості або укладення договору про її реструктуризацію, або оскарження заборгованості в судовому порядку (ухвали про відкриття провадження у справі).

Шановні мешканці міста, просимо Вас перевірити суми заборгованості за адресою Вашого домогосподарства та при наявності загальної суми, яка перевищує 20 неоподаткованих мінімумів доходів громадян сплатити до 1 травня 2021 року.

УСЗН


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь