Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міська пожежна команда проводжала на заслужений відпочинок свого колегу, наставника, друга, начальника міської пожежної команди Володимира Францина

Дата: 16.04.2021 10:20
Кількість переглядів: 2495

15 квітня на адресу Володимира Васильовича Францина від імені міського голови Андрія Маліцького, виконавчого комітету Світловодської міської ради та депутатського копусу лунали найщиріші слова подяки за багаторічну працю, за вагомий особистий внесок у справу цивільного захисту населення.

Фото без опису

Скориставшись нагодою, ми поспілкувались із Володимиром Васильовичем та дізнались багато цікавого з його професійного та особистого життя. Його трудовий шлях розпочався у пятнадцятирічному віці і тривав 65 років, понад тридцять з яких він, військовий офіцер, віддав служінню Батьківщині, іншу половину – пропрацював у Власівській пожежній команді. В. Францину довелося брати участь у миротворчих операціях в Азії, Європі, Америці, але більше душею прикипів саме до рідної ВПК,  захищаючи земляків від витівок «червоного півня». 

Фото без опису

Начальник пишається своїми підлеглими, каже, що вислів «Один за всіх – і всі за одного!», – саме про них. Підтвердженням цих слів є й те, що один з онуків продовжив династію діда і наразі працює в пожежній команді. Ще одним досягненням наш співрозмовник називає те, що за його керівництва чотири співробітники отримали звання майора цивільного захисту та в подальшому гідно несли службу в ДПРЧ-17.

Фото без описуНа запитання: «Чим будете займатись на заслуженому відпочинку?», – Володимир Васильович відповів, що роботи – не початий край! Потрібно і до родичів зїздити, і на дачі попрацювати, і продовжувати передавати досвід новому керівнику.

 

  Начальник відділу з внутрішньої поліики 

і зв’язків з громадськістю В. Атамась


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь