Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День захисту дітей

Дата: 03.06.2021 11:29
Кількість переглядів: 552

Наші діти — веселі й бешкетливі, сумні й смішні, а іноді не за віком серйозні, наповнюють життя змістом, приємними турботами.

Якби люди відразу з'являлись на світ дорослими, якою була б наша планета? 

— Чи були б моря такими синіми?  Гори — височенними?  Ліси — таємничими?  Чи шумів би затишно дощ, а сонце тішило своїм теплом і світлом? Земля без дітей? ...Ні, не уявити цього.   Тому щороку перший день червня ми називаємо Міжнародним днем захисту дітей. 

Діти – це майбутнє, і обов’язок дорослих в усьому світі – надавати дітям усе найкраще, захищати їх від усього жорстокого та злого. Саме від того, якими стануть діти, залежить майбутнє світу, кожної країни, кожного із нас. 

Перше червня – День дитинства: такого далекого і близького водночас. А що ж таке, оте таємниче і загадкове дитинство? Це – блакитне небо; це – мир і щастя; це – веселий гомін юрби, бантики, «резинки», скакалки, м’ячики, машинки… Це – все те, чого нам так не вистачає у дорослому житті. Тільки діти можуть так щиро радіти сонцю, кожному листочку, кожній комашці.

А як раділи діти нашого міста, коли їм запропонували намалювати свою ручку, написати своє бажання на ній і потрапити в «Країну мрій», скласти плакати-пазли на тему «Твоє здоров’я в твоїх руках», намалювати літо на асфальті, бути учасником рухливих ігор «Дартс» та «Боулінг» на святі, проведеному спеціалістами Світловодського міського центру соціальних служб 1 червня 2021 року в міському парку культури та відпочинку. Величезне бажання перемогти і отримати приз спонукали дітей стати не тільки учасником, а в майбутньому бути здоровим і щасливим. Кожен учасник свята отримав сувенір на згадку про участь у святі та пам’ятку-буклет безпечної поведінки під час літніх канікул «Безпека мого життя», власноруч  виготовлених центром соціальних служб.

Тож Світловодський міський центр соціальних служб  щиро бажає щастя усім дітям: і чужим і своїм, і щасливим і нещасним, і радісним і сумним, і багатим і бідним. Давайте будемо пам’ятати, що саме ми-дорослі допомагаємо дітям ставати людьми і якими вони будуть, залежить теж від нас. Нехай ростуть здоровими,  будуть розумними і стануть справжніми людьми.

 

Заступник директора-начальник відділу

соціальної роботи Тетяна ЄВСЮКОВА

Фото без описуФото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь