Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Матері

Дата: 03.06.2021 11:32
Кількість переглядів: 675

Мама…В усі часи, усі народи пов’язували з нею найсокровенніше, возвеличували її  як найбільшу святиню. Вона - корінь життя, берегиня роду людського, вона та квітка, промінь якої ніколи не в’яне, а розцвітає з плином літ усе ясніше. Недарма ми кажемо: матице найрідніша людина.  У травні, коли розквітають яскраві квіти і дзвенить пташиний спів, теплий весняний вітер приносить до нас свято найріднішої, наймилішої, найближчої для нас людини – Матері, який відзначається у другу неділю травня. 

Безумовно, День матері – це одне з самих зворушливих свят, тому що кожен з нас з дитинства і до своїх останніх днів несе в своїй душі єдиний і неповторний образ – образ своєї мами, яка все зрозуміє, пробачить, завжди пожаліє і буде самовіддано любити, незважаючи на  що.

Саме тому 14 травня 2021 року Світловодський міський центр соціальних служб від всієї душі привітав дорогих мам з прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу з цим святом. Центром було організовано та проведено родинне свято «Твоя мама – яка вона?», активними учасниками якого були не лише матері, а й діти. Вони з радістю називали риси характеру матерів, вгадували їх за описом та відповідали про матерів на питання вікторини. А матері в свою чергу, висловили свої думки про дітей у формі музичної гри «Шляпа»,  з задоволенням демонстрували звички своїх дітей у грі «Стань дитиною».

Матері були схвильовані і словами організаторів і дітей, які почули в свою адресу. І на згадку про свято кожна мати отримала квіти, іменну вітальну листівку, подяку від центру соціальних служб за виховання дітей та цінні подарунки.

Тож хочеться побажати нашим матерям любові та безмежної поваги від дітей, бути завжди молодою та щасливою, нехай кожен день буде Вам  в радість, а материнство зігріває Вам душу.

 

Заступник директора-начальник відділу

                                         соціальної роботи Тетяна ЄВСЮКОВА

Фото без описуФото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь