Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Засідання робочої наради стосовно підготовки комунальних закладів та житлово-комунального господарства міста до роботи в осінньо-зимовий період

Дата: 11.06.2021 13:36
Кількість переглядів: 1015

Десятого червня за головування міського голови Андрія Маліцького відбулося засідання робочої наради з питання  підготовки комунальних закладів та житлово-комунального господарства  міста до роботи в осінньо-зимовий період. В нараді взяли участь профільні заступники міського голови, старости сіл міської територіальної громади, а також представники комунальних закладів міста, управління житлово-комунального господарства, управлінь та структурних підрозділів виконавчого комітету та Світловодської міської ради.

В рамках порядку денного було розглянуто питання щодо стану підготовки  до початку опалювального сезону 2021/2022 року житлового фонду, об’єктів бюджетної сфери у тому числі шкіл та дитячих садочків територіальної громади, теплового господарства СП ТОВ «Світловодськпобут», КП «Власівські мережі».

Світловодським міським головою Андрієм Маліцьким було дано ряд доручень  стосовно надання інформації та графіків щодо перевірки підготовлених житлових будинків, будівель закладів соціальної, та бюджетної сфери до опалювального сезону 2021/2022 р.р. помісячно. А також здійснення постійного контролю в частині змін законодавства України щодо підготовки розрахунків нового тарифу на опалення та  опрацьовувати питання  підписання договорів з  НАК «Нафтогаз  України» на опалювальний сезон  2021/2022 р.р..

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь