Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

У Світловодській МТГ відзначили День медичного працівника

Дата: 18.06.2021 16:34
Кількість переглядів: 1661

 

У неділю, 20 червня в Україні відзначається День медичного працівника. З цієї нагоди, у п’ятницю 18 червня було багато приємних подій для людей у білих халатах. 

Світловодський міський голова Андрій Маліцький урочисто вручив ордер на квартиру молодому спеціалісту, лікарю-хірургу Світловодської Центральної районної лікарні Рубаненку С.О.

В актовій залі поліклінічного відділення Світловодської ЦРЛ відбулися урочистості, на які завітали заступник міського голови з гуманітарних питань Юлія Орлова та помічник-консультант народного депутата України Анна Трубаченко.

У вітальному слові Ю. Орлова передала вітання  медикам від імені міського голови, виконавчого комітету, депутатського корпусу, зазначивши, що працю медичного працівника людство, як ніколи,  змогло оцінити  за останні два роки, долаючи пандемію.  Юлія Василівна побажала не втрачати віри в розбудову медичної галузі, наснаги  і, звісно, здоров’я.

Цього дня було багато нагород  лікарям, які показали високі здобутки та професійну майстерність і заслуговують на особливу подяку. Зокрема, виконавчий комітет Світловодської міської ради відзначив премією імені В.І. Абакумової  лікаря загальної практики-сімейного лікаря амбулаторії № 1 Гребенюк Наталію Петрівну та завідувача неврологічним відділенням Беспалька Станіслава Юрійовича. Також приємно зазначити, що Грамотою виконавчого комітету Світловодської міської ради нагородили Світловодську центральну районну лікарню  за зайняте  ІV місце за рейтинговою оцінкою стану здоров’я населення, діяльності та ресурсного забезпечення закладів охорони здоров’я Кіровоградської області за І квартал 2021 року.

Головний лікар Світловодської ЦРЛ  Котенко Ю.М. коротко підбив підсумки роботи медичної установи: лікарня поновилася новим обладнанням, а з державного бюджету виділено кошти в сумі 3,5 млн грн. на реконструкцію інфекційного відділення. Не оминув Юрій Миколайович нагоди, і привітав зі святом усіх ветеранів праці, які віддали служінню народу не один десяток років, а тепер знаходяться на заслуженому відпочинку.

 Фото без описуНачальник відділу з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю В. Атамась



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь