Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада понеділка 26.07.2021 р., про головні питання тижня

Дата: 26.07.2021 09:50
Кількість переглядів: 482

Сьогодні, двадцять шостого липня Світловодський міський голова Андрій Маліцький скликав засідання постійної наради понеділка з начальниками управлінь, структурних підрозділів виконавчого комітету, Світловодської міської ради,  а також з керівниками комунальних закладів Світловодської МТГ. Андрій Маліцький закцентував на тому, що минулого тижня було проведено опитування серед населення для виявлення недоліків на території Світловодської МТГ та їх термінового усунення. На даний момент звернення, які стосуються галузей благоустрою, ЖКГ, медицини та освіти впорядковуються спеціалістами відділу з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю для подальшого опрацювання відповідальними фахівцями.

Стосовно тижневих звітів представник від правоохоронних органів озвучив статистику злочинності на території Світловодської МТГ. Також представником від ДСНС було зауважено про численні ліквідації пожеж, особливо в місцях несанкціонованих сміттєзвалищ. Начальник фінансового управління Наталія Яременко доповіла про стан бюджету Світловодської міської територіальної громади в розрізі надходжень та видатків. Наталія Костянтинівна повідомила, що перше півріччя 2021 року буде закрито без кредиторської заборгованості.

В розрізі освітньої галузі, для Власівської загальноосвітньої школи №8 була отримана державна субвенція в розмірі 5 мільйонів 570 тисяч гривень, для забезпечення автоматичною системою протипожежних заходів, аби відкрити новий навчальний рік в убезпеченому навчальному закладі.

Для забезпечення індикатору прозорості та підняття інформаційного рейтингу громади Андрій Маліцький ініціював нараду з відповідальними спеціалістами для того аби вдосконалити роботу офіційного сайту Світловодської МТГ.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь