Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

До відома фермерських господарств

Дата: 16.08.2021 11:09
Кількість переглядів: 392

 Звертаємо Вашу УВАГУ, що Наказом Міністерства аграрної політики та продовольства України “Про затвердження форм для надання фінансової підтримки розвитку фермерських господарств” від 12.07.2021 року № 76, затверджена форма заявки для отримання спеціальної бюджетної дотації за цим напрямком державної підтримки.

Департамент агропромислового розвитку Кіровоградської облдержадміністрації з 09 серпня до 31 серпня 2021 року розпочинає прийом документів для отримання дотації відповідно до п.10 (спеціальна бюджетна дотація за утримання корів усіх напрямків продуктивності) постанови Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 106 (зі змінами).

Зазначена дотація надається на безповоротній основі фермерським господарствам, у власності яких перебуває від п’яти корів, ідентифікованих та зареєстрованих відповідно до законодавства, за кожну наявну станом на 01 липня поточного року корову в розмірі 5000 гривень, але не більше 250000 гривень.

Перелік документів для отримання дотації:

- заявка;

- довідка про відкриття поточного рахунка, видану банком;

- копія статуту фермерського господарства (для юридичної особи) або копія договору (декларації) про створення сімейного фермерського господарства (для фермерських господарств, що створені без набуття статусу юридичної особи відповідно до статті 8-1 Закону України “Про фермерське господарство”), дійсна на дату подання заявки;

- копія фінансового документа, що підтверджує наявність чистого доходу (виручки) від реалізації продукції (товарів, робіт, послуг) за останній рік, а фермерські господарства, які зареєстровані в поточному році, - копію фінансового звіту або податкову декларацію платника податку за останній звітний період.

Звертаємо вашу увагу, що фінансова підтримка не надається одержувачам які мають на 1 число місяця, в якому буде прийматися рішення щодо здійснення виплат, прострочену більш як шість місяців заборгованість з платежів, контроль за справлянням яких покладено на органи ДПС, а також перед Укрдержфондом та його регіональними відділеннями за бюджетною програмою “Надання кредитів фермерським господарствам”.

 

Місце приймання форм заявки та документів: м. Кропивницький, вул. Тараса Карпи, 84, з понеділка по п’ятницю з 8.00 години по 16.00 годину, каб.216, довідки за телефоном – 24 74 71.

Управління економіки, ресурсів та розвитку міста


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь