Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Нарада понеділка 13.09.21

Дата: 13.09.2021 12:06
Кількість переглядів: 618

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА.

ПОНЕДІЛОК 13.09.2021 р.

Сьогодні, 13 вересня, під головуванням очільника Світловодської міської територіальної громади Андрія Маліцького відбулось засідання постійної що понеділкової наради. Під час робочої зустрічі міським головою, а також профільними заступниками разом з підлеглими начальниками управлінь, було підсумовано роботу структурних підрозділів за минулу семиденку, а також намічено план заходів на тиждень новий.

На початку оперативної наради Світловодським міським головою Андрієм Маліцьким було сконцентровано увагу на нинішній епідемічній ситуації щодо захворюваності населення на COVID-19 на території Світловодської МТГ та заслухано, з даного приводу, начальника управління охорони здоров’я виконавчого комітету Світловодської міської ради Євгена Яковенка, який, оперуючи останніми даними, зазначив: “за минулий тиждень КНП “Центром первинної медико-санітарної допомоги Світловодської міської ради” було відібрано одинадцять зразків на коронавірус, з яких підтвердженим виявився лишень один. Четверо осіб досі перебувають на лікуванні у сімейних лікарів. Щодо КНП “Світловодської центральної районної лікарні” Світловодської міської ради – було зафіксовано вісімнадцять зразків, з яких жоден не виявився позитивним. Також стрімкими темпами зараз проходить процес вакцинації населення, за минулий тиждень було щеплено вісімсот сорок вісім осіб. Налагоджено процес обслуговування, надання медичної допомоги та послуги з вакцинації, згідно складеного графіку, і в селах Світловодської МТГ”.

Разом з тим, головою Світловодської МТГ Андрієм Маліцьким, було внесено пропозицію обов’язково проконтролювати процес вакцинації і серед працівників освітньої галузі аби мінімізувати усі можливі ризики як для здобувачів освіти, так і для педагогічних працівників. Відповідно, заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради з гуманітарних питань Юлією Орловою було поінформовано, що, за минулий тиждень, в усіх навчальних закладах провакциновано 30-40% педагогічних працівників. Разом з тим, з’являються і такі заклади, де необхідні щеплення уже отримали 65% освітян і це є знаковим, адже на рівні Міністерства охорони здоров’я обговорюється варіант функціонування закладів освіти, навіть за “помаранчевого” рівня карантинних обмежень, у випадку 80%  вакцинованих працівників.

Також під час наради йшлось і про співпрацю адміністрацій шкіл з батьківською громадськістю задля оперативного інформування стосовно повноцінного харчування дітей у школах, а також різноманіття складеного меню. Так, заступником міського голови з гуманітарних питань Юлією Орловою було наголошено на тому, що гарячим харчуванням, здебільшого, уже почали забезпечувати пільгові категорії учнів та початкові класи на безкоштовній основі. Дана послуга поступово запроваджується і серед решти школярів, які харчуються платно. 

Упродовж оперативної наради голова громади Андрій Маліцький акцентував увагу і на виконанні  Програми  Президента України “Активні парки — локації здорової України” та облаштуванні і якнайшвидшому введенні в експлуатацію у нашому місті скейт-парку, розміщення якого передбачене у Світловодському міському парку культури і відпочинку  імені Тараса Шевченка. “На даний момент уже встановлений спортивний майданчик і завершується друк QR-кодів та їх фіксація. Готуємося до відкриття” – зазначила профільний заступник міського голови Юлія Орлова.

Окрема увага була зосереджена і на хвилюючому питанні підготовки до нового опалювального сезону. Міським головою Андрієм Маліцьким було дане завдання відстежити готовність будинків та їх систем, спланувати засідання “Тимчасової контрольної комісії”. Поміж тим, взяти на контроль процеси відповідального видалення дерев та спилу гілок у місті та поступової  заміни звичайних ламп розжарювання на більш сучасні та економні – LED лампи (у бюджетній сфері). 

Більш детально із засіданням щотижневої оперативної наради пропонуємо Вам ознайомитись у наступному відеозаписі.

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь