Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЗАСІДАННЯ ОРГАНІЗАЦІЙНОГО КОМІТЕТУ. УЧАСТЬ В “АГРОЕКСПО 2021”

Дата: 17.09.2021 16:11
Кількість переглядів: 598

Фото без опису Днями, під головуванням очільника міської територіальної громади Андрія Маліцького та за участю деяких підлеглих начальників управлінь і представників структурних підрозділів, відбулось чергове засідання організаційного комітету у рамках підготовки до масштабного, кількаденного, заходу – Міжнародної агропромислової виставки з польовою демонстрацією техніки і технологій “AGROEXPO 2021”, яка з 29 вересня по 2 жовтня відбудеться у місті Кропивницькому задіюючи найбільший виставковий комплекс України (360 000 м.кв.).

Слід зазначити, що, за даними організаторів виставки, її програма буде  доволі різноманітною та передбачатиме грандіозні заходи: експозиції провідних вітчизняних та закордонних виробників сільськогосподарської техніки, насіння, добрив, засобів захисту рослин, зберігання та переробки продукції на відкритих майданчиках та у павільйоні; демонстраційні покази техніки в роботі (спеціалізована техніка вочевидь ознайомить з усім технологічним процесом від обробки ґрунту та висіву до збирання врожаю). Запланованими також є і широка ділова програма (тематичні семінари, конференції, панельні дискусії), Всеукраїнський освітній ярмарок; експозиція племінних тварин і птиці; виставка автомобілів AutoLand; тест-драйви кросоверів та позашляховиків; народний “Покровський ярмарок” (виступи народних колективів, найкращі продукти від фермерських господарств за ціною виробника, сувеніри та вироби майстрів декоративно-ужиткового мистецтва); фестиваль “Вуличної їжі” (де можна буде скуштувати безліч страв кухонь народів світу) тощо.

Фото без опису

Тож, заздалегідь та відповідально готуючись до цього унікального дійства, міська влада, під гаслом - “Зустрічати гостей ми завжди раді в Світловодській територіальній громаді. В єдності наша сила!” теж спланувала гідну концепцію аби на високому рівні презентувати нашу вперше об'єднану громаду.

 МТГ представлятиметься однією локацією: будуть максимально популяризовані промислова група, водні види спорту (пропонуватимуться майстер-класи з яхтінгу, кайтсерфінгу, малюнків на воді), туристичний і рекреаційний потенціал під час панельної дискусії “Туристичні магніти Кіровоградщини” – все те, що підкреслює особливість та неповторність саме нашого краю.

І хоча до Міжнародної агропромислової виставки лишається ще чимало часу, проте підготовчий процес, під егідою міської влади, проходить напрочуд  стрімко: виготовляються яскраві банери і фотозони про найактуальніші місця відпочинку, різні види брендингової продукції - роздатковий матеріал (магніти) разом з друкованою продукцією про популярні туристичні маршрути, цікаві історичні місця нашої міської територіальної громади.

До участі в заході активно готуються і таланти Власівського зразкового хореографічного колективу “Світоч”, вокального колективу “Либідь”, а також аматори сцени Світловодського міського палацу культури й народний колектив “Дніпряночка”.

Оскільки лише у нас, на всю Кіровоградську область, є потужний яхт-клуб “Кристал” - родзинкою презентації стане яхта, яку для участі у виставці будуть спеціально везти зі Світловодська до Кропивницького, символізуючи те, що ми єдина громада, яка має такі багаті водні ресурси.

Також запланованими є й безліч інших сюрпризів, подарунків і смаколиків від Світловодської громади про які можна буде дізнатися безпосередньо під час Міжнародної агропромислової виставки уже 29 вересня.

Відділ з внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь