Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ДЕНЬ ПРАЦІВНИКІВ ЦИВІЛЬНОГО ЗАХИСТУ УКРАЇНИ (ДЕНЬ РЯТІВНИКА)

Дата: 17.09.2021 16:13
Кількість переглядів: 1441

Фото без опису Сьогодні, 17 вересня, у вранішню пору працівники місцевої пожежної команди виконавчого комітету Світловодської міської ради на чолі зі своїм керівником Сергієм Красношапкою відзначили професійне свято – День рятівника. Привітати та вшанувати Подяками й квітами від імені виконавчого комітету Світловодської міської ради, депутатського корпусу та себе особисто до Власівської пожежної частини, яка обслуговує усю територію МТГ, завітали: міський голова Андрій Маліцький, заступник міського голови з питань виконавчих органів ради та з питань житлово-комунального господарства, архітектури й містобудування  Максим Ільченко, староста селища Власівка Любов Жарікова та місцеві депутати Вікторія Атамась і Мирослав Івасюк.

Голова громади Андрій Маліцький подякував відважним пожежникам за їх високий професіоналізм та відданість справі, за те, що завжди і в будь-який час вони готові прийти на поміч ризикуючи власним життям. А також запевнив, що з боку влади буде докладено усіх можливих зусиль аби така небезпечна й затребувана праця (справа захисту населення і територій від наслідків надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру), була оцінена на високому рівні й забезпечена належною фінансовою підтримкою, сучасними умовами і необхідними засобами для безперебійної роботи, оскільки бойовий дух і добробут наших рятівників – це запорука успіху.

Також до поздоровлень команди одних з найкращих рятівників приєдналися й усі присутні гості, а депутат міської ради Мирослав Івасюк наголошуючи, що саме від вчасної і якісної роботи пожежників залежить життя кожного з нас, подарував їм модерний потужний ліхтар.  

Слід зазначити, що попри професійне свято та приємну атмосферу віншувань, працівники місцевої пожежної частини не відпочивають, постійно перебуваючи на варті, оскільки в будь-яку хвилину від них з нетерпінням можуть чекати локалізації пожеж різного ступеня складності. Так трапилося і сьогодні. Очікуючи на поважних гостей місцева пожежна команда швидко й успішно загасила полум'я, яким було охоплене сміття на місцевому цвинтарі, перешкодивши його розповсюдженню і завданню збитків. 

Проте, попри професіоналізм та героїзм місцевої пожежної команди, їхні умови праці залишають бажати кращого: уже більше року у пожежній частині відсутнє електропостачання, матеріально-технічне забезпечення застаріло, а останні випробування проходили ще у 2001 році тощо. Тому, під час урочистості, керівництво та колектив рятівників звернулись до місцевої влади з проханням забезпечити їхній переїзд на територію КП “Власівські мережі” Світловодської міської ради та передбачити виділення коштів на необхідне облаштування приміщень задля комфортної і ефективної роботи пожежників. Представники влади пообіцяли вивчити й вирішити це питання та оглянули запропоновану будівлю на території селищної котельні.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь