Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 04.10.2021

Дата: 04.10.2021 15:02
Кількість переглядів: 597

Розпочинаючи новий робочий тиждень, під керівництвом Світловодського міського голови Андрія Маліцького, відбулось засідання щотижневої оперативної наради, на якій було підбито підсумки минулої трудової семиденки та намічено плани на нову, не менш насичену.

З метою оцінки протиепідемічних показників на території Світловодської міської територіальної громади, очільником МТГ було заслухано першого заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Василя Кореняка, який доповів, що простежується щотижневий ріст захворюваності серед населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19. Позаминулого тижня було зафіксовано 9 підтверджених випадків корона- вірусу SARS-CoV-2, минулого тижня налічувалось уже 13. На лікуванні зараз перебуває 12 осіб. Тому активно триває процес вакцинації, за минулий тиждень виявили бажання щепитись 533 жителі нашої територіальної громади (у тому числі 85 осіб під час вихідних днів).  

Серед головних питань, під час оперативної наради, було обговорено й фінансові. Про виконання плану надходжень до бюджету територіальної громади доповіла начальник фінансового управління Наталія Яременко, яка акцентувала увагу на тому, що за 9 місяців поточного року виконання складає 100,3 % (перевиконання на 575,7 тис. грн.), податок на доходи фізичних осіб виконано на 96,3 %. Заробітна плата і енергоносії (в межах діючих на сьогодні тарифів) забезпечені. Передбачається, що бюджет до кінця року, за відсутності непередбачуваних обставин, буде виконано. Також керівник управління зауважила, що майже 87% коштів бюджету територіальної громади направляється на утримання бюджетної сфери (це показник соціально-напруженого бюджету), тому слід переглянути мережу (наповнюваність садочків, шкіл, інших установ), аби більш економно підходити до відповідних фінансових потоків та заощаджувати їх на інші потреби, у тому числі й на розвиток.  

Знову було проговорено питання стану готовності до початку нового опалювального сезону, контролю відповідних актів готовності, усунення усіх зауважень та недоліків.

Також, під час планування завдань на новий робочий тиждень, міським головою Андрієм Маліцьким було дане усне доручення профільному заступнику з питань житлово-комунального господарства, архітектури та містобудування Максиму Ільченку передбачити й організувати збори голів ОСББ, квартальних комітетів, опрацювати графік громадських робіт на території МТГ, налагодити й пришвидшити процес прибирання опалого листя.

Наприкінці наради окремо наголошувалось на тимчасових незручностях через короткочасне відключенням водопостачання у м. Світловодськ у зв’язку з проведенням ремонтно-профілактичних робіт системи водопостачання та робіт, пов'язаних із реконструкцією головної каналізаційної насосної станції м. Кропивницький, що розпочнуться ОКВП “Дніпро-Кіровоград” з 22:00 год. 04 жовтня і триватимуть до 06:00 год. 06 жовтня 2021 року.

Також, повертаючись до невтішної статистики зростання кількості хворих на COVID-19, міським головою Андрієм Маліцьким ще раз було акцентовано увагу громади на відповідальному ставленні до свого здоров'я і здоров'я своїх близьких і рідних, дотриманні ряду протиепідемічних заходів.

Відділ з внутрішньої політики та зв'язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь