Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 18.10.2021

Дата: 18.10.2021 14:53
Кількість переглядів: 1415

     Розпочинаючи новий робочий тиждень, традиційно, під головуванням очільника Світловодської міської територіальної громади А. Маліцького та за участю профільних заступників міського голови і деяких керівників управлінь та структурних підрозділів, відбулась щотижнева оперативна нарада. Під час робочої зустрічі було підсумовано найбільш вагомі питання з життя територіальної громади за останній період та заплановано спектр роботи на найближчий час.

     Оцінюючи епідемічну ситуацію із захворюваності населення на гостру респіраторну хворобу COVID-19, начальником управління охорони здоров’я виконавчого комітету Світловодської міської ради Є. Яковенком було зосереджено увагу присутніх на значному поширенні коронавірусної інфекції серед громади. За останніми даними, протягом минулого тижня, медичними працівниками зафіксовано 35 нових підтверджених випадків, а це є свідченням росту на 15-20%. Хворі перебувають на самоізоляції, 6 осіб відправлено на лікування до міст Олександрія та Знамянка.

Разом з тим, триває процес вакцинації, який активно нарощує свої темпи. Усі охочі мають можливість щепитись у спеціальних пунктах (КНП “Центр первинної медико-санітарної допомоги Світловодської міської ради”, міському Палаці культури тощо).

“З метою оперативного та якісного лікування жителів Світловодщини саме на базі рідного міста, стрімко тривають відновлювальні роботи в місцевому інфекційному відділенні”, - поінформував під час наради начальник управління житлово-комунального господарства В. Самоляк. За словами посадовця, підвід каналізації та води до відділення уже завершено (згідно графіку).

Обговорюючи житлово-комунальну сферу, міським головою А. Маліцьким було дане усне доручення підлеглим службовцям проконтролювати ситуацію щодо належної готовності до нового опалювального сезону, а також скоорденувати дії з управляючими компаніями і головами ОСББ заради швидкого та вчасного прибирання прилеглих територій від опалого листя і сміття.  

     Окремо очільником МТГ А. Маліцьким порушувалось питання дотримання строків встановлення та відкриття скейт-парку на території міського парку культури та відпочинку імені Тараса Шевченка. Як зясувалось, відведена територія уже розгорнута, бордюр встановлений, плануються асфальтні роботи. До 20 жовтня повинен відбутись тендер (це уже 5 процедура зі зміни технічного завдання), далі на черзі – аукціон, переговорна процедура та підписання документів.

Також міський голова А. Маліцький повідомив присутнім про терміновість скликання позачергової сесії Світловодської міської ради на сьогодні, 18 жовтня, одним з головних питань якої є фінансова допомога КП “Власівські мережі”: розрахунок за транзит газу та вчасне входження у новий опалювальний сезон.Фото без опису

Більш детально із засіданням щотижневої оперативної наради пропонуємо Вам ознайомитись на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

 Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 

 

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь