Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Майстер-клас від багатократного чемпіона України та чемпіона Європи з боксу Віктора Вихриста у Світловодську

Дата: 25.10.2021 16:00
Кількість переглядів: 1355

24 жовтня, за попереднім запрошенням тренерів Світловодської федерації силових видів спорту Легіон (ФСВС) та за підтримки Світловодського міського голови А. Маліцького, на базі Світловодського міського спортивного комплексу імені А. Тузовського, уперше у нашому місті, відбувся особистий професійний тренінг від багатократного чемпіона України та чемпіона Європи з боксу – Віктора Вихриста  (нашого відомого земляка та уродженця м. Світловодськ). Метою зустрічі стала популяризація силових видів спорту та мотивування підростаючого покоління не лише любити спорт, а й активно ним займатися, здобувати нових вершин попри усілякі труднощі та вірити у свої сили незалежно від соціального статусу.Фото без опису

На майстер-клас та зустріч зі спортсмном, цього дня, прийшло чимало охочих – це спортсмени ГО ФСВС Легіон, діти від пяти і до вісімнадцяти років, а також їх батьки. Подякувати за таку унікальну і безпрецедентну можливість на спортивний захід завітали очільник МТГ А. Маліцький та засновник ГО ФСВС Легіон Є.Сікорський. Міський голова, від імені громади, нагородив В. Вихриста грамотою та вручив памятний подарунок, а керівник федерації силових видів спорту, в свою чергу, оголосив подяку гостю за значний внесок у розвиток спорту та боксу.

Вражений теплим прийомом, дружньою та веселою атмосферою професійний боксер, який представляє Світловодщину на світовій арені, не лише поділився на практиці секретами своєї майстерності, а й отримав величезний спектр емоцій та виписав усім охочім автографи на плакатах з власним зображенням та на іменних боксерських рукавичках, пообіцявши взяти практику професійних майстер-класів за правило і за можливості, коли приїздитиме у гості до батьків, і надалі зустрічатися з місцевою молоддю роблячи свій (неоціненний) вклад у розвиток боксу на місцях.

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю  



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь