Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького з Днем визволення України від фашистських загарбників

Дата: 28.10.2021 08:16
Кількість переглядів: 757

28 жовтня в нашій державі відзначається 77-ма річниця визволення України від фашистських загарбників – величної та славної події, яка “червоно-чорною ниткою вплелась у сторінки нашої історії”. Тривожно виринають у спогадах події кровопролитних боїв часів Другої світової війни.

У ті буремні роки, ціною власного життя, визволяли свою землю від ворожого вторгнення та наближали довгоочікувану Перемогу над нацизмом хоробрі радянські воїни, партизани і підпільники, а також поневолене мирне населення країн світу, які стійко чинили опір безжалісному ворогові, даючи рішучу відсіч у нечесних та жорстоких сутичках.

Поневолені народи Європи з хлібом і сіллю вітали своїх мужніх визволителів, які зі сходу країни стрімко рухалися на Берлін, розбиваючи вщент фашистські цитаделі над Дніпром, Бугом і Віслою. Мільйони чоловіків та жінок вступили тоді у нерівній бій із фашизмом, не повернувшись із кривавих доріг війни. Безліч дітей залишилися сиротами, навіки втративши найдорожчих серцю людей. Пам’ять про цю велику трагедію людства завжди залишатиметься нетлінною, прикладом доблесті та патріотизму.   

Шановні визволителі, учасники бойових дій, діти війни, солдатські вдови! Вам випала нелегка доля протистояти і витримати весь тягар війни, тому прийміть щиру вдячність і теплі слова привітань від міського голови А. Маліцького, виконавчого комітету та депутатського корпусу Світловодської міської ради з черговою річницею визволення України від фашистських загарбників. Зичимо вам міцного здоров’я, довголіття, злагоди і достатку у ваших родинах, щасливих буднів і свят, поваги і шани за ваш ратний подвиг, а головне – якнайшвидшого наближення Перемоги і на сході нашої держави та мирного неба над головою!   

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь