Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День визволення України від німецько-фашистських загарбників. “Ніхто не забутий, ніщо не забуто…”

Дата: 28.10.2021 15:31
Кількість переглядів: 1251

Фото без опису28 жовтня – визначна дата в історії нашої держави. Цього дня ми низько вклоняємось шановним сивочолим ветеранам Другої світової війни та схиляємо голови перед їхнім подвигом, відзначаючи чергову річницю визволення України від німецько-фашистських загарбників. Віддаємо данину шани очевидцям тих страшних подій – патріотам, які будучи взірцем мужності, справедливості та солдатської стійкості й хоробрості, віддано боролись за наше мирне майбутнє, тим, кому випала нелегка участь відбудовувати зруйноване вщент народне господарство країни, інфраструктуру. У хвилині мовчання пригадуємо наших полеглих співвітчизників на фронтах війни, в гето, концтаборах і тих, хто з Перемогою повернувся додому та, на жаль, не дожив до нашого сьогодення.

28 жовтня, біля пам’ятного знаку “Вічний вогонь”, попри карантинні обмеження, від вдячних нащадків, відбулось вшанування титанічного подвигу наших співвітчизників. На знак вічної синівської любові та вдячності цього дня поклали квіти і корзини з квітами до підніжжя пам’ятного знаку міський голова А. Маліцький, представники депутатського корпусу міської ради, а також Світловодської міської Ради ветеранів України.

Від імені Світловодської міської Ради ветеранів України слово для виступу, у прозовій та віршованій формах, взяли В. Павленко та О. Неділя, які розповіли присутнім про важкі місцеві бої за переправу, тяжкі випробування та незламну мужність, а також закликали завжди пам’ятати про тих, кому ми зобов’язані своєю свободою.   

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь