Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Натхнення народжує творчість

Дата: 09.11.2021 12:02
Кількість переглядів: 1303

09 листопада, в міській дитячій музичній школі, відбувся захід з нагоди професійного свята працівників культури. Програма урочистості вперше була спрямована на об’єднавчий аспект, оскільки ніколи раніше це свято не відзначалось у широкому колі уже спільної творчої родини Світловодської МТГ. Атмосфера дійства була насичена не лише тематичним концентром – “Святковим музичним привітом”, а й виставкою робіт митців нашої громади - “Арт-простір для теплої зустрічі”, діловою грою-знайомством “Квітка-Душа”, кейсом цікавих ідей закладів, які працюють в управлінні культури, чайно-кавовим безлімом. Також, родзинкою заходу, стала можливість усіх охочих не лише пригоститися цукерками при вході до актового залу, а й загадати бажання, яке неодмінно здійсниться. 

Привітати, вручити квіти та нагородні листи, від імені Світловодського міського голови А. Маліцького, виконавчого комітету, депутатського корпусу,  завітали заступник міського голови з гуманітарних питань Ю. Орлова та керуюча справами Т. Головачова. Теплі слова вітань також промовили депутати міської ради. З особливим відчуттям подяки грамоти присутнім працівникам культури вручила ведуча заходу – начальник управління культури Т. Мельник.

 

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь