Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 22.11.2021 р.

Дата: 22.11.2021 11:35
Кількість переглядів: 442

Фото без описуАналізуючи головні аспекти уже минулого робочого тижня та відкриваючи щотижневу понеділкову нараду міський голова А. Маліцький розпочав з найбільш хвилюючого громаду та владу питання – ситуації з теплопостачанням у місті. Минулого тижня міською владою було ініційовано надання допомоги та організовано чимало заходів, аби усунути максимальну кількість поривів на мережах приватного теплогенеруючого підприємства СП ТОВ “Світловодськпобут”, проте, як показала практика, за низки причин (через відсутність вчасної комунікації керівництва теплопостачального підприємства з владою і головами ОСББ, керуючими компаніями та неналежне інформування, а також супутні підстави) цими вихідними ситуація з постачанням теплоносія суттєво погіршилась. На ранок, 22 листопада, без тепла опинились будинки і заклади соціальної сфери, що закріплені за котельнями №2 та №3.

Вражаючою за даних умов, як зазначив під час наради очільник Світловодської МТГ А. Маліцький, є реакція керівництва СП ТОВ “Світловодськпоб”, яке звітує про нормальне проходження опалювального сезону та відсутність значних недоліків, спокійно запевняючи, що ситуація під контролем.

Тому, зважаючи на подальше погіршення погодних умов та потерпання населення за даної ситуації, аби достеменно з’ясувати причини “простою” котелень за низьких температурних показників повітря, голова громади відрядив на котельні першого заступника В. Кореняка та профільного заступника з питань житлово-комунального господарства М. Ільченка, разом з представником управління житлово-комунального господарства Т. Носенко для вибудовування подальшої стратегії дій та екстреного реагування.

Продовжуючи оперативну нараду очільник громади заслухав заступника з гуманітарних питань Ю. Орлову, яка ознайомила з невтішною ситуацію у міській галузі охорони здоров’я, що теж “стала заручником” відсутності тепла у місті. За офіційними даними, минулого тижня, було зафіксовано найбільшу кількість хворих на COVID-19 за доволі тривалий період – 88 осіб. Недостатньою є кількість балонів з життєво необхідним киснем, навіть за наявності цільових бюджетних коштів (хоча за останній час місцевій владі вдалось віднайти 25 балонів (сьогодні очікується постачання ще 15 балонів), але їх все одно замало. І така ж проблема спостерігається по всій країні, адже першочергово отримують кисень пацієнти опорних лікарень з “Ковідними пакетами”, м. Світловодськ, на жаль, до таких не входить). 1296 осіб минулого тижня пройшли вакцинацію від гострої респіраторної хвороби, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2”, - доповіла профільний заступник.

Заслухавши ситуацію міський голова А. Маліцький дав усне доручення попрацювати  додатково з підприємцями і усілякими способами віднайти можливість збільшення надходжень балонів з киснем. Також очільник громади закликав усіх (у тому числі й депутатський корпус) згуртуватись з владою та захистити громаду від свавілля приватного теплогенеруючого підприємства СП ТОВ “Світловодськпобут”.

Детальніше з перебігом щотижневої оперативної наради Ви можете ознайомитись на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь