Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Мітинг-реквієм до Дня визволення Новогеоргіївщини від німецько-фашистських загарбників

Дата: 03.12.2021 12:05
Кількість переглядів: 1141

Фото без описуУ День чергової річниці визволення колишнього міста Новогеоргіївська та прилеглих населених пунктів від фашистського поневолення у роки Другої світової війни, 03 грудня, біля пам’ятного знаку “Вічний вогонь”, відбувся тематичний мітинг-реквієм у якому взяли участь представники влади і бюджетних установ міста, члени міської ради ветеранів України, а також громадськість.

Від імені Світловодського міського голови А. Маліцького, виконавчого комітету та депутатського корпусу, зважаючи на діючі карантинні обмеження щодо проведення масових заходів, слово для виступу взяла депутат міської ради, начальник відділу з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю апарату виконавчого комітету Світловодської міської ради В. Атамась, яка, звертаючись до присутніх зокрема зазначила, що: “сьогодні всі зібрались з приводу вшанування подій, якій відбулись 78 років тому – визволення нашого краю від німецько-фашистських загарбників. Ми всі пам’ятаємо ці буремні роки: хто особисто, хто з розповідей, а хто з кінофільмів. У будь-якому разі  ми не повинні цього забувати, передаючи своїм нащадкам усе те, що ми знаємо про часи лихоліть, щоб наші діти і правнуки жили так, аби ці страшні дні більше ніколи не повторились”.

Фото без опису

 Подякувавши усім присутнім та привітавши зі знаменною подією В. Атамась запросила учасників мітингу до урочистого покладання квітів та оголосила хвилину мовчання за загиблими героями, які віддали своє життя за свободу  жителів Придніпровя.

Фото без опису

За дорученням членів міської ради ветеранів України свій авторський вірш з нагоди свята зачитав місцевий поет, прес-секретар ради ветеранів О. Неділя.       

Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь