Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького з Днем місцевого самоврядування в Україні

Дата: 07.12.2021 09:36
Кількість переглядів: 642

Фото без описуСвітловодщину по праву називають перлиною Кіровоградщини через її красу та неповторність. Але головною її окрасою та найбільшим багатством є її щирі та добрі люди, які вміють сумлінно працювати. Професіоналізм і компетентність є  гідним внеском у розбудову нашого регіону і держави у цілому.

Шановні колеги, у цей святковий день, від усієї душі хочеться привітати усіх, хто своєю наполегливою щоденною працею робить значний вклад у розвиток місцевого самоврядування, забезпечуючи його доступність та прозорість. Ефективність, швидкість та майстерність при розробленні, прийнятті та впровадженні рішень є вагомим рушієм змін у суспільстві та позитивним прикладом співпраці з громадою, покращення її умов життя. Працівники органів місцевого самоврядування завжди вирізнялись високим професіоналізмом та відповідальністю, оскільки від якості їх роботи, здатності перейнятись та достеменно вивчити різні питання та процеси залежить людська доля.

Шановні працівники органів місцевого самоврядування і надалі успішно вирішуйте важливі соціально-економічні та громадсько-політичні питання на користь жителів Світловодщини. Адже у вас відповідальна місія – забезпечувати життєдіяльність нашої уже об’єднаної громади, турбуватися про кожного її жителя, стояти на сторожі їх інтересів. Саме така влада і є владою не над суспільством, а владою розвитку суспільства і самоврядування.

Тож нехай наші спільні зусилля та прагнення згуртують нас усіх у бажанні зробити місто та прилеглі населені пункти ще кращими, а їх жителів – щасливішими і заможнішими.

Зичу усім, хто причетний до цієї нелегкої, проте почесної справи, міцного здоров’я, довголіття, злагоди і затишку у ваших родинах і нехай у всіх ваших добрих справах вам завжди сприяє янгол-охоронець.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь