Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Міжнародний День людей з інвалідністю

Дата: 07.12.2021 13:30
Кількість переглядів: 944

   Забагато уваги не буває. Турботу, любов і піклування потребують усі без винятку. Але, найбільше, цього потребують діти з особливими потребами. Їм це так потрібно: наша підтримка, щирість,  турбота, та  доброта.Фото без опису

     Саме тому, з нагоди Міжнародного Дня людей з інвалідністю, на базі Світловодської міської дитячої бібліотеки спеціалістами Світловодського міського центру соціальних служб проведено вікторини, конкурси  для дітей з інвалідністю та врахуванням можливостей дітей. Діти мали змогу продемонструвати свій талант та творчі вміння. Цей день нагадав всім, що поруч живуть діти, які потребують особливої уваги і турботи. Вони кожного дня боряться з перешкодами, які заважають їм жити в повсякденному житті, вони як ніхто цінують життя, яким би воно не було.  Мета заходу  полягала в тому, щоб подарувати справжнє веселе свято дітям, які так обмежені в спілкуванні з навколишнім середовищем. Ми хотіли, щоб вони відчули себе частиною великого світу, в якому для них є важливе та особливе місце ! Присвячений захід,  виявився  теплим, емоційним та цікавим. Кожна дитина отримала подаруночки, та символічні нагороди, які відображали їх таланти.

     Не залишив без уваги Світловодський міський центр соціальних служб дітей з особливими потребами із сіл, які належать до Світловодської територіальної громади. Спеціалісти підготували подаруночки. Діти отримали не тільки позитивні емоції, й мали змогу поспілкуватись із спеціалістами, розповісти що їм наразі подобається, дорослі – про те, що їх хвилює.

   Всі заходи, які присвячені цьому дню відбулись у теплій атмосфері добра та взаєморозуміння.

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь