Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Обстеження стану готовності Власівської загальноосвітньої школи №8 (інформацію оновлено 08.12.21 р.)

Дата: 07.12.2021 14:54
Кількість переглядів: 1305

Фото без опису

06 грудня, з метою обстеження стану готовності загальноосвітньої школи №8, до смт. Власівка, за дорученням міського голови А. Маліцького, завітали перший заступник міського голови В. Кореняк, староста селища Л. Жарікова та депутат міської ради Д. Чугуєв, які зустрілись з директором школи С. Омельченко та виконавцями комплексу робіт - представниками будівельної компанії ТОВ “Монтажні системи”. Під час робочої зустрічі було оглянуто зовнішні та внутрішні ремонтні роботи та проінспектовано стан шкільного харчоблоку.

Фото без опису Фото без опису

У результаті комісією було з’ясовано, що у будівлі великої школи змонтовано нову систему опалення, яка уже працює у класах та у коридорах, у спортивному залі встановлено, проте ще не запущено, теплові гармати.

Фото без опису Фото без опису

Загалом процес подачі тепла налагоджується, однак температура в приміщеннях навчального закладу ще недостатня для комфортного перебування і навчання здобувачів освіти та, поки що, станом на учора, складала 15-16 градусів. Очікується, що протягом дня – 07 грудня приміщення школи додатково прогріються та за висновками моніторингу температурного режиму уже завтра - 8 грудня школярі зможуть навчатися за звичним розкладом.

З приводу ремонту харчоблоку, то ситуація поволі вирішується: обідня зала обкладена кафелем, у подальшому планується встановлення умивальників і налагодження водопостачання. Уже закуплено відповідне обладнання (у тому числі електропічне), яке ще слід змонтувати тощо. Виконавці робіт обіцяють завершити ремонт харчоблоку, приблизно, протягом місяця – на початку січня. Тому, за умов відтермінування здачі в експлуатацію приміщень їдальні, харчування дітей буде, тимчасово, проводитись завдяки підвезенню булочних виробів.

Фото без опису Фото без опису

Щодо зовнішнього облицювання школи, то воно теж ще у процесі виконання. Потребує часу доопрацювання робіт і біля вікон та даху. Також на часі, крім самих робіт, необхідна й зміна проектів по електриці та витяжкам згідно сучасних вимог.

Фото без опису


За оновленими даними (станом на 17 годину вечора 08 грудня 2021 р.), згідно вранішнього та вечірнього температурного моніторингу Власівської загальноосвітньої школи №8, температурний режим в приміщеннях школи відповідає нормам (в межах +17 градусів та вище). Запущено роботу теплових гармат у спортивному залі навчального закладу. Завтра – 09 грудня 2021 року відновлюється очне навчання. Харчування учнів школи, тимчасово, здійснюватиметься завдяки підвезенню булочних виробів.

Питний і масковий режим здобувачів освіти, за зверненням міської влади і адміністрації школи, прохання забезпечити батькам школярів.

Фото без опису Фото без описуФото без опису  Фото без опису

Фото без опису

Нагадаємо, що чимало зусиль для реконструкції Власівської загальноосвітньої школи №8, окрім коштів обласного бюджету розвитку, доклав і депутат Верховної Ради України О. Довгий. У 2021 році, за сприяння Народного депутата, було виділено 15, 5 млн. грн. на капітальний ремонт школи. Загалом з 2018 по 2021 рік спрямовувалось більше 25 млн. грн.

 

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь