Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Зустріч очільника громади А. Маліцького з головами ОСББ та керуючих компаній і керівництвом теплопостачального підприємства СП ТОВ “Cвітловодськпобут” (Відео)

Дата: 08.12.2021 10:27
Кількість переглядів: 1015

Фото без опису

07 грудня, за ініціативи міського голови А. Маліцького, в сесійному залі адмінбудинку відбулась розширена зустріч очільника громади з головами ОСББ та керуючих компаній. На робочу зустріч окремим листом було запрошено й керівництво місцевого теплопостачального підприємства СП ТОВ “Світловодськпобут. Метою наради став пошук порозуміння і напрацювань між присутніми на нараді сторонами та бажання конструктивного, дієвого вирішення нагальних питань з теплопостачання, аби жителі міста, у повній мірі, отримували вчасну та якісну послугу.

Фото без опису

Під час наради голови ОСББ та керуючих компаній окреслили спектр проблем, які наразі стають на заваді нормальному проходженню опалювального сезону, натомість керівництвом приватного теплогенеруючого підприємства, зі свого боку, було надано пояснення та поінформовано присутніх про можливі причини несправностей чи недостатнього тиску теплоносія. Зокрема генеральний директор СП ТОВ Cвітловодськпобут С. Московський зазначив, що досі у місті є такі будинки, які не звернулись до підприємства і не засвідчили готовність до початку опалювального сезону, їх, щонайменше, 49. З огляду на це теплопостачальник вніс пропозицію міській владі створити спеціальну комісію за результатами роботи якої буде виявлено розбалансування системи теплопостачання і саме тоді, за словами С. Московського, тиск подачі теплоносія до інших будинків міста нормалізується. Також не мало важливим є і дотримання жителями міста графіку заповнення та запуску будинків, що теж може бути однією з причин зупинки роботи котелень, - пояснив С. Московський.

Фото без опису

Після тривалих перемовин очільник громади А. Маліцький разом з головами ОСББ та керуючих компаній дійшли спільної думки, що таки варто розглянути варіант створення вищезгаданої комісії і разом визначитись, в чому саме є проблема в кожному конкретному будинку і що треба зробити, щоб її усунути та хто є винуватцем цього, приймаючи подальші рішення. Разом з тим було вирішено створити колективне звернення від голів ОСББ до міської влади, депутатського корпусу і теплопостачального підприємства з метою пришвидшення реалізації цієї ідеї.

Фото без опису

На даний момент міською владою надіслано листа на Держпродспоживслужбу з проханням вжити відповідних заходів відносно СП ТОВ “Світловодськпобут та провести аудит або технічне обстеження.

Відділ з внутрішньої політики і зв’язків з громадськістю


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь