Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Урочистості до Дня місцевого самоврядування в Україні

Дата: 08.12.2021 16:04
Кількість переглядів: 1644

07 грудня, в день професійного свята працівників органів місцевого самоврядування, відбувся урочистий захід в сесійному залі адмінбудинку. Привітати та нагородити за сумлінну працю і вагомий особистий внесок та високий професіоналізм квітами, грамотами та подяками Кіровоградської обласної ради, а також виконавчого комітету Світловодської міської ради шановних колег, а також тих, хто уже на заслуженому відпочинку, на свято завітав очільник громади А. Маліцький.

 Міський голова відзначив досягнення, старанність і працьовитість свого колективу та зокрема зауважив, що “всі ми є командою і працюємо на розбудову та розвиток нашої громади, яка, зрештою, дасть оцінку нашим зусиллям. Сьогодні серед наших працівників потужний сплав досвіду, молодості, активності і мені дуже хотілося б, щоб це тільки нарощувалось. Ми повинні зважати на гарний досвід для того, щоб навчатись і враховувати сучасні виклики та планувати свої дії як запоруки заможного майбутнього громади. Вітаю вас з цим святом, бажаю щастя, здоровя, добробуту для того, щоб вам вистачало сил і натхнення для успішного результату. Окремі слова подяки і ветеранам, які, у свій час, доклали чимало зусиль, щоб розбудувати наше майбутнє, - наголосив голова громади А. Маліцький.

Фото без опису

Від імені профспілкового комітету тепло і сердечно привітав працівників органів місцевого самоврядування з професійним святом голова профспілки В. Письменний, який теж побажав співробітникам міцного здоров’я, наснаги у роботі і щоб усі завжди залишались одним дружним колективом. На знак поваги, від Кіровоградської обласної профспілки організації працівників державних установ та від себе особисто, нагородив квітами і грамотами членів свого профспілкового комітету.   

Фото без опису

 Цього дня, з найкращими пісенними побажаннями, на урочистий захід завітали аматори сцени міського Будинку культури – народний вокальний ансамбль “Мрія”, які подарували присутнім приємну святкову атмосферу та безліч позитивних емоцій.

Фото без опису Фото без опису

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 



« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь