Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Меморандум щодо співпраці, побудови в Україні прозорої та ефективної системи реалізації, оренди майна і земельних ділянок

Дата: 09.12.2021 12:52
Кількість переглядів: 1361

08 грудня, з метою запуску прозорого ринку землі, з діловим візитом зі столиці – міста Києва до міста Світловодська завітав директор державного підприємства “ПРОЗОРРО. ПРОДАЖІ” О. Соболев.

 На даний час нарощується попит на новий функціонал аукціонів з оренди та продажу земель різного призначення. Тому одним із завдань цього підприємства є роз’яснювальна робота, популяризація, тренінги, навчання та допомога у даному спектрі діяльності серед працівників органів місцевого самоврядування України для того, аби громади знали і мали можливість ефективно користуватись своєю землею, активно примножуючи на цьому дохідну частину. Натомість, за таких умов, для бізнесу теж відкриваються більші перспективи з реалізації своїх можливостей у регіоні.

З метою залучення та використання позитивної практики, у рамках робочої зустрічі, було підписано “Меморандум щодо співпраці, побудови в Україні прозорої та ефективної системи реалізації, оренди майна і земельних ділянок” між представниками ДП “ПРОЗОРРО. ПРОДАЖІ та Світловодською міською територіальною громадою на чолі з міським головою А. Маліцьким. За умовами Меморандуму державним підприємством надаватиметься консультативна підтримка у цьому напрямку, а також кваліфікований персонал для тренування і навчання можливостям нової системи.

Також під час наради було обговорено й робочі моменти у справах управління комунальним майном саме нашої обєднаної громади з начальником управління економіки, ресурсів та розвитку міста К. Ахтирською: оренду, приватизацію, а також підготовчі етапи до перших земельних аукціонів у місті та обумовлено подальший запит на послуги підприємства.

  

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь