Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Конкурс на одержання субгранту "Підвищення спроможності демонстраційних ферм"

Дата: 16.12.2021 12:32
Кількість переглядів: 414

Конкурс на одержання субгранту "Підвищення спроможності демонстраційних ферм"Фото без опису

 

Програма USAID з аграрного і сільського розвитку – AГРО запрошує подавати концепції для одержання субгранту для реалізації проектів з метою розвитку мережі демонстраційних господарств в Україні.

 

Програма USAID AГРО планує надати субгранти зареєстрованим українським мікро-, малим та середнім сільськогосподарським підприємствам (ММСП), які є приватними виробниками овочів, фруктів та ягід, м’яса та молочної продукції, птиці (крім курятини) або продукції аквакультури (кооперативи, товариства з обмеженою відповідальністю, приватні особи, сільськогосподарські підприємства, фізичні особи-підприємці) з метою розвитку мережі демонстраційних господарств в Україні з виробництва, післяврожайної підготовки, переробки овочів, фруктів та ягід, м’яса, молочної продукції, птиці (крім курятини) або продукції аквакультури, а також надання лабораторних досліджень та/або консультаційно-технологічних послуг.

 

Основними цілями цих субгрантів є:

1) Підвищення потенціалу (технічного, технологічного, організаційного) сільськогосподарських МСП, які беруть участь у поточному проекті Демо-Фермер, що фінансується АГРО.

2) Покращення доступу ММСП до сучасних технологій сільськогосподарського виробництва, переробки та післяврожайної підготовки.

3) Створення продуктів із доданою вартістю завдяки демонстраційній діяльності та поширенню передового досвіду серед інших поточних та потенційних учасників проекту Демо-Фермер.

4) Впровадження найкращих міжнародних практик у демонстраційній діяльності та більша інтеграція українських демонстраційних ферм у європейську мережу демонстраційних ферм.

 

Ця програма є продовженням поточної "Програми створення національної мережі демонстраційних ферм" ("Проект ДЕМО-ФЕРМЕР"), що фінансується Програмою USAID АГРО, спрямованої на створення мережі демонстраційних ферм в Україні, як стійкого та ефективного механізму обміну знаннями, практиками, технологіями та встановлення зв’язків між учасниками аграрного ринку.

Основні напрямки діяльності нової програми будуть зосереджені на розвитку більш конкурентоспроможного та сталого аграрного сектору в Україні на основі сучасних компетенцій та практик, підвищення продуктивності праці, збільшення доданої вартості продукції ММСП, впровадження нових технологій виробництва, переробки та післяврожайної підготовки і запровадження міжнародних стандартів якості та безпеки сільськогосподарської продукції.

 

На адресу agro.subawards@chemonics.com з посиланням на APS-04 необхідно:

 

до 18:00 21 грудня 2021 року підтвердити свою присутність, надіславши ім’я учасника, назву організації, електронну адресу, щоб зареєструватися на передзаявочний on-line семінар, який відбудеться 22 грудня 2021 року з 10:00 до 11:00. Під час передзаявочного on-line семінару можна задати питання стосовно APS і отримати вказівки щодо порядку підгтовки концеції субгрантового проекту.

до 18:00 24 грудня 2021 року надсилати на ім’я Ігоря Цимбалістого, менеджера відділу субгрантів і контрактів усі питання щодо цього ЗПЗ. Проект АГРО надасть відповіді на всі отримані запитання не пізніше 28 грудня 2021 року.

до 18.00 17 січня 2022 року подавати концепції субгрантових проектів для розгляду в першому раунді. Програма USAID АГРО продовжуватиме приймати концепції субгрантових проектів до 18.00 за київським часом 17 січня 2023 року або до моменту вичерпання коштів.

 

Завантажити повний опис технічного завдання: https://www.prostir.ua/wp-content/uploads/2021/12/APS-04_AGRO.pdf

 

____________________


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь