Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

ЩОТИЖНЕВА ОПЕРАТИВНА НАРАДА. ПОНЕДІЛОК 20.12.2021 р.

Дата: 20.12.2021 11:55
Кількість переглядів: 589

Фото без опису

20 грудня, під головуванням очільника громади А. Маліцького, відбулась щотижнева оперативна нарада за участі заступників міського голови, а також деяких начальників управлінь міста.

Розпочинаючи нараду міський голова привітав громаду з минулими і прийдешніми святами та відразу перейшов до головного – ситуації з захворюваністю населення на COVID-19. Так, за “минулий тиждень (за винятком вихідних днів) було виявлено та підтверджено 49 випадків коронавірусу сере громади, близько 27 нових зразків відібрано та доставлено до обласного центру (результати поки очікуються). У порівнянні з минулими тижнями спостерігається тенденція до значного зменшення захворюваності (майже удвічі). Проте у КНП “Світловодська Центральна районна лікарня” СМР повністю завантаженою є реанімація - перебуває 8 осіб, в інфекційному відділенні знаходиться також 8 пацієнтів, в терапії - 19 осіб (особи з ознаками інфекційного захворювання, які мають негативний COVID-тест). Сьогодні двоє осіб з запаленням легень, на фоні підтвердженого COVID, будуть перенаправлені до Олександрії. Стосовно вакцинації – за минулий тиждень виявили бажання вакцинуватись однією дозою 649 осіб. Щодо кисню, на сьогоднішній день, його постачання є безперервним – зазначив начальник місцевого управління охорони здоровя Є. Яковенко.  

Щодо ситуації в освітній галузі міста доповіла заступник міського голови з гуманітарних питань Ю. Орлова. Зокрема “завершується ліквідаційний процес двох управлінь - управління освіти та управління молоді і спорту. З 01 січня 2022 року почне функціонувати нове управління освіти, молоді та спорту територіальної громади Світловодської міської ради. Освітній процес в закладах освіти триває. Планується виплата педагогічним працівникам щорічної грошової винагороди тощо”.

Стосовно ремонтних робіт інфекційного відділення було заслухано начальника управління житлово-комунального господарства В. Самоляка, який акцентував увагу на тому, що роботи продовжуються. Минулого тижня були закриті акти виконаних робіт по опаленню, встановленню опалювальних систем, водопостачанню і каналізації. Продовжуються оздоблювальні роботи, цього року планується завершити малярні роботи.

Якщо говорити про виконання умов Громадського бюджету”, то майданчик уже придбаний та доставлений для зберігання у смт. Власівка. Встановлення планується навесні.

Минулого тижня прийняли роботи і по скейт-парку. Запрошуємо всіх бажаючих, - повідомив В. Самоляк.

Про ці та інші питання вранішньої оперативної наради пропонуємо подивитись на YouTube-каналі Світловодської міської ради.

Відділ з внутрішньої політики та зв’язків з громадськістю

 

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь