Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

День Святого Миколая

Дата: 20.12.2021 17:20
Кількість переглядів: 561

          День святого Миколая є невід’ємною частиною української культури та історії, знати яку не лише важливо, а й цікаво. Нині традиція святкувати цей день відроджується по всій Україні, а дітлахи нетерпляче чекають подарунків на свято. У школах напередодні свята проводяться уроки, на яких дітей вчать писати святому листа, а найбільше за все у цей день шануються прояви турботи. Святковий настрій і передчуття чогось неймовірного витають у повітрі. Мерехтять вогники від прикрашених вітрин магазинів, цього дня, зазвичай, чується хрускіт пухнастого снігу, повітря пахне морозцем та ялинкою. Зимовий період – найулюбленіший час більшості дітей! Саме взимку – найбільше свят і омріяних подарунків – іграшок та солодощів!

           День Святого Миколая з нетерпінням чекають і діти, і дорослі. Адже всі люблять чудеса і вірять у казку. Дітям особливо хочеться подарувати хоча б частинку любові та турботи. Діти – це наше майбутнє. Немає нічого більш приємного, ніж посмішки на дитячих обличчях. Цього року діти ще раз переконались, що дива трапляються.

           Так, традиційно кожного року спеціалісти Світловодського міського центру соціальних служб вітають дітей з особливими потребами, дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, прийомних дітей, дітей-вихованців з дитячих будинків сімейного типу, дітей загиблих учасників АТОООС зі святом Святого Миколая. Напередодні свята, а саме з 16 по 18 грудня 2021 року 163 дитини з обмеженими фізичними можливостями,  105 дітей з сімей, які опинилися в складних життєвих обставинах, 10 дітей із сімей загиблих учасників АТОООС та 38 дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування із прийомних сімей та дитячих будинків сімейного типу Світловодської територіальної громади отримали солодкі подарунки і вітальні листівки з теплими словами підтримки та щирими побажаннями здоров’я, миру та добра.

                Світловодський міський центр соціальних служб щиро дякує ТОВ «Світловодський річковий термінал»  в особі директора Скічка Юрія Олексійовича за спонсорську допомогу у вигляді  солодких подарунків для дітей пільгових категорій.

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь