Світловодська міська рада
Кіровоградська область
Логотип Diia Герб України
gov.ua місцеве самоврядування України
  Пошук

Привітання Світловодського міського голови Андрія Маліцького з Днем енергетика

Дата: 22.12.2021 06:00
Кількість переглядів: 1213

Фото без опису22 грудня – День енергетика. Дата ця визначена не випадково, адже саме в найкоротший світловий день року праця енергетиків найбільш помітна.

У цей день адресую вітання шановним працівникам енергетичної галузі нашої міської територіальної громади. Наше місто і його жителі особливо добре знають усю велич та важливість цієї професії, оскільки, маючи на своїй території Кременчуцьку гідроелектростанцію, причетні до цього і щодня, своєю важкою працею, забезпечують комфорт як у наших оселях, так і у всіх сферах. Тому й недивно, що професія енергетика є однією з найпрестижніших у світі.

Спасибі всім, хто віддає свої знання та вміння для того, щоб безперебійно працювали підприємства та установи, хто дбає про те, щоб у наших оселях завжди було світло.   

Окрему подяку хочеться висловити й енергобудівникам – представникам потужних підприємств нашої громади, які, не покладаючи рук, відповідально займаються виробництвом залізобетонних конструкцій для забудовників енергетичних об’єктів України, залізобетонних палей для високовольтних ліній електропередач, а також роблять вклад у ремонт і спорудження нових електроліній на території України.

Щиросердечно вітаю усіх енергетиків та енергобудівників краю з професійним святом. Бажаю міцного здоровя, довголіття, добра, нових успіхів у праці та благополуччя Вам і Вашим родинам. Тепла і добробуту у домівках. Щоб був мир і спокій на нашій українській землі.

Зі святом Вас, шановні енергетики! 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь